Φορτώνιιιιει

To παράπονο του βρετανού τζιχαντιστή που ραγίζει τις καρδιές μας

To παράπονο του βρετανού τζιχαντιστή που ραγίζει τις καρδιές μας

LiberteamLiberteam18/05/20161min

Magazine


Είναι γεγονός ότι όταν εγκαταλείπεις το σπίτι σου, έστω και για να γίνεις ανθρωπόμορφο κτήνος, πολλά πράγματα θα σου λείψουν στη νέα σου ζωή (ως πιθηκοειδές).

Είναι τόσα εξάλλου αυτά που σε δένουν με την πατρίδα που ο αποχωρισμός μόνο εύκολος δεν είναι.

Ο τόπος μας είναι γεμάτος μνήμες και αγαπημένους ανθρώπους που αφήνεις πίσω και λίγο η ξενιτιά, λίγο ο νόστος, να σου που νοσταλγείς τη γενέτειρά σου.

Αυτό φαίνεται πως ισχύει ακόμα και για τους Δυτικούς που εγκατέλειψαν τα πάντα για να ενταχθούν στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους και να κάνουν καριέρα ως δήμιοι και πετσοκόφτες. Όπως συνέβη εξάλλου στον βρετανικό μαχητή του χαλιφάτου της μαυρίλας που τον λένε Abu Abdullah Britani, ο οποίος εγκατέλειψε το Λονδίνο για να παλέψει για τον εξτρεμιστή Αλλάχ της Συρίας.

Ο τύπος που λες αποκάλυψε σε κανάλι του YouTube τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο και δεν ήταν άλλο από τη λονδρέζικη εκδοχή του μικρογεύματα «Γρηγόρης», τα Greggs!

jjgohododiiare2

Ποια οικογένεια και φίλους; Ποια παλιά ζωή; Ο τύπος λαχτάρισε την τυροπιτούλα που έτρωγε στα Greggs, αν και σπεύδει να σημειώσει ότι αυτά είναι υλικά αγαθά κι εκείνος δεν παίρνει πια αποφάσεις υποκινούμενος από το στομάχι του.

jjgohododiiare1

Έτσι είναι, σφολιάτα από τον τόπο σου κι ας είναι και καπιταλιστική…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων