TROLLING

Ο αριστερός Βαξεβάνης σε σώνει από την ανεργία με 330 ευρώ στη γαλέρα του

Στην εποχή των μπλε και πράσινων μνημονίων, ο Κώστας Βαξεβάνης και τα Μέσα του αποτελούσαν την αριστερή φωνή κόντρα στις εργασιακές γαλέρες.

Με μία φωνή αντάξια αυτής του Αλέξη Τσίπρα, που -πολύ σωστά- απαιτούσε την δικαίωση των εργαζομένων και των πολιτών.

Αυτά τα ωραία μέχρι οι αριστεροί να γίνουν κυβέρνηση. Τώρα το πράγμα άλλαξε. Τώρα λέμε όχι στις “γαλέρες” μόνο αν είναι δεξιές. Οι αριστερές έχουν άλλη γλύκα, άλλη χάρη βρε αδερφέ.

Ο κόκκινος Βαξεβάνης, στο νέο του δημοσιογραφικό εγχείρημα, μπορεί να μην έχει κουπιά, μαστίγιο και τύμπανο (τουλάχιστον κυριολεκτικά) έχει όμως μισθό 330 ευρώ με μπλοκάκι για πενθήμερη απασχόληση και δύο ΣΚ το μήνα!

Η δημοσιογράφος Μαρία Κωνσταντοπούλου, που συζήτησε για δουλειά στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη, περιγράφει την εμπειρία της:

Προσωπική εμπειρία: Μετά από 70 μήνες συνεχούς ανεργίας και βρίσκοντας παντού τις πόρτες κλειστές..ανοίγει μια νέα εφημερίδα, ένα νέο μαγαζί , που μου δίνει ένα μικρό χαμόγελο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στη δύσκολη επαγγελματική και οικονομική καθημερινότητα μου-
Μιλάω για τη νέα εφημερίδα Documento ,του συναδέλφου Κώστα Βαξεβάνη .Πριν λίγες μέρες λοιπόν- βρέθηκα υποψήφια για μια θέση στο site, που κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβρη –
Η πρόταση ήταν για μπλοκάκι, το οποίο έπρεπε να βγάλω άμεσα πριν λήξει συγκεκριμένα το 2016 ( όπερ σημαίνει έξοδα ανοίγματος , φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις ,οι οποίες θα με βαραίναν για τις 10-15 τελευταίες μέρες της χρονιάς που εκπνέει και πολλά πολλά άλλα οικονομικά τρεξίματα ).
Τα χρήματα που θα έπαιρνα -μηνιαίως- καθαρά αφορούσαν το “υπέρογκο” ποσό των 330€ !!!!
Ποιες θα ήταν οι δικές μου υποχρεώσεις ; καθημερινό 9ωρο ( η πρωινή βάρδια αναφέρονταν σε ξημέρωμα και η βραδινή θα τελείωνε μετά τα μεσάνυχτα) 2 ΣΚ το μήνα ,τα οποία φυσικά και δεν θα πληρώνομαι γιατί έχει καταργηθεί η αμοιβή της Σαββατιάτικης εργασίας , όχι ρεπό και κάποια ανεβάσματα θεμάτων από το σπίτι μου , όταν επιστρέφω από την εργασία !
Και όλα αυτά ;για σκάρτα 300€ και την υποχρεώση να βγάλω μπλοκάκι για χρήματα που κανείς δεν μου εγγυάται -αν και πότε -θα εισπράττω…
Φυσικά ,οι υπεύθυνοι που εκανα τη συνέντευξη ,μου μίλησαν για μια ευκαιρία την οποία επουδενί δεν έπρεπε να χάσω,με σκοπό να βγω απο τη βαριά ανεργία και την κατάθλιψη της !
Όταν προσπάθησα να διαπραγματευτώ τις συνθήκες ,μιας και μου φάνηκαν απίστευτα απαιτητικές για τα ελάχιστα χρήματα που θα μου έδιναν ,άκουσα το ωραίο ” Κυρία μου ,αυτή ειναι η δουλειά που σας δίνετε η ευκαιρία ν αλλάξει η ζωή σας ριζικά (!) και να ξαναδουλέψετε!!! Αν σας αρέσει… καλώς- αλλιώς- μην μας κουράζετε παραπάνω, γιατί περιμένουν πολλοί μετά απο εσάς!!!
Να την χαίρεστε λοιπόν ,κύριοι και κύριες την ευκαιρία που μου δώσατε ! Δε θέλω ! Προτιμώ λάντζα σε κανενα εργοστάσιο παρά δημοσιογράφος της ξεφτίλας !!

 

Δες κι αυτά:

Μπεεε…

Mod

Θυμάσαι τον Μπόρχα;

Liberteam

Δώστε του Όσκαρ σχολιαστή τώρα

Liberteam

Καρχαριομαχίες

Liberteam

Μακάβριες ιστορίες: Ο έλληνας δημοσιογράφος είναι το μέτρο του παντός

Φου Μαν Ψου

Σύγχρονα προβλήματα

Liberteam

Η κυρά Κατίνα χορεύει πάνω από ένα τάφο

Mod

Ο μητέρας

Liberteam

Ποικιλία στην ενημέρωση

Liberteam

Οι εικόνες από τις διαμαρτυρίες στη Βαλτιμόρη που δεν δείχνουν τα media

Mod

Έτσι τερματίζεις την δημοσιογραφία

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More