STORIES

Ουρολάγνος κάνει τη διάγνωση της ζωής του και σώζει κοπέλα με τον τρόπο που όλοι φανταζόμαστε

Τυπάκος διατηρεί με γκομενάκι σχέση απόλυτα προσανατολισμένη στο σεξ. Δεν κρύβουν ότι αυτό που τους ενώνει είναι ο πειραματισμός στο κρεβάτι (και τα πατώματα), κάποια στιγμή όμως η φαντασία στερεύει και το πράγμα χάνει το ενδιαφέρον του.

Εκείνη, για να αναθερμάνει το σεξουαλικό, του στέλνει ένα βιντεάκι και η εικόνα που βλέπει ο τυπάς περιλαμβάνει την ίδια, ένα ερωτικό βοήθημα και ολίγη εκσπερμάτιση. Το κόλπο πιάνει και οι δυο τους αποφασίζουν να το εξερευνήσουν λίγο περισσότερο.

Πριν μπούμε στο ζουμί της ιστορίας που λαχταράς να μάθεις, να πούμε ότι ο DaySee, όπως υπογράφει -πού αλλού;- στο Reddit, είναι νοσοκόμος. Ξέρει λοιπόν καλά από ανθρώπινη ανατομία, κι έτσι δεν του πήρε πολύ να καταλάβει τι γινόταν σε κείνες τις πειραματικές συνευρέσεις που περιστρέφονταν γύρω από τη γυναικεία εκσπερμάτωση.

ddaibbetes3

Ο τύπος μίλησε στο thread του Reddit με εντελώς επεξηγηματικό τρόπο για όλα αυτά που θα ήθελες να μάθεις για το μυστήριο και φοβόσουν να ρωτήσεις, ενημερώνοντάς μας ότι τα ούρα ήταν μέρος της όλης διαδικασίας. Ξέρουμε εξάλλου ήδη από τη δεκαετία του 1980 ότι η γυναικεία εκσπερμάτιση συνδέεται με διαρροή ούρων, κάτι που ανακάλυψε ο DaySee ότι ίσχυε κι εδώ.

Οι παρτενέρ πειραματίστηκαν όσο δεν πήγαινε και εκείνος εξοικειώθηκε όσο να πεις με τη γεύση των ούρων της συντρόφου του. Τα περιέγραφε μάλιστα πολύ γλυκά, μέχρι που μια ωραία πρωία ήρθε η στιγμή της επιφοίτησης.

Όπως το λέει και ο ίδιος: «Η διεστραμμένη μου πλευρά πίστεψε πως όλα αυτά ήταν καυτά σαν Κόλαση, κι έτσι δεν το πολυσκέφτηκα μέχρι σήμερα το πρωί. Μόλις ξύπνησα μου ήρθε μια από αυτές τις περίεργες επιφοιτήσεις των νοσοκόμων. Γλυκά ούρα. Γλυκόζη στα ούρα. Γλυκοζουρία. Ιησού Χριστέ! Τι ηλίθιος που είμαι!».

Έτρεξε λοιπόν, πήρε τον μετρητή σακχάρου που είχε και τσίμπησε το δάχτυλο της κοπέλας μετρώντας τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα της. Ήταν υψηλά, πολύ υψηλά. «Είχε διαβήτη. Της είπα τα νέα όσο πιο μαλακά μπορούσα, κάπως έτσι δηλαδή ”Σκατά! Πάσχεις, γαμώτο, από πολύ σοβαρό διαβήτη! Κάλεσε αμέσως τον γιατρό σου”».

ddaibbetes000

Κι έτσι ο τύπος της έσωσε τη ζωή μέσω του περίπλοκου αυτού σεξουαλικού τελετουργικού (που κάποιοι λένε golden shower). Μην αηδιάζετε κυρία μου, έτσι είναι ο σύγχρονος έρωτας, αυτός που θα περάσει στα κιτάπια της Ιστορίας τουλάχιστον.

Όσο για σένα, μάθε περισσότερα για τον διαβήτη από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία

Δες κι αυτά:

Κλείσε θέση στην πρώτη σεξοκρουαζιέρα που είναι στην ουσία ένα 8ημερο όργιο

Liberteam

Πόσο πάει η παρθενιά σου, κοπελιά;

Liberteam

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα sex robots που θα μας εξαφανίσουν

Φου Μαν Ψου

Βρήκαμε 10 από τις 4.000 γυναίκες που φιστίκωσε ο Σπαλιάρας

Πρόσεχε τι ζητάς

Liberteam

Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Βέφα

Φου Μαν Ψου

Το σεξ είναι όπως τα σουβλάκια

Mod

Πώς μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει ζωντανό τον άντρα της

Mod

Διαστροφές άλλων εποχών

Mod

Να πώς θα γίνεις αστέρι του PornHub

Liberteam

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Liberteam

Κλάψε Κοέλιο

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More