Specials STORIES

Τούρκοι τρέμουν ότι θα τους παίξει π@@στιά ο Τραμπ

Μοιάζει λίγο με χοαξιά, αλλά φαίνεται πώς δεν έχουμε στην Ελλάδα μονοπώλιο στην παράνοια.

Οι Τούρκοι, που βιώνουν την ζόρικη οικονομικά περίοδο τους (και μάλιστα με ανώμαλη προσγείωση μιας και μέχρι πριν λίγο καιρό μας παρουσίαζαν την φάση με την γείτονα χώρα σαν οικονομικό θαύμα) συναγωνίζονται σε γραφικότητα κάτι δικά μας παιδιά τύπου Λουκά, Κλεομένη, Αμβρόσιου.

Το νέο παραλήρημα έχει να κάνει με τον φόβο πώς ο Τραμπ θα τους ρίξει βόμβες που θα περιέχουν γκεϊτίνη (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και θα τους μετατρέψει όλους σε ντιγκιντάγκες!

Είπαμε, ακούγεται για χοαξιά, αλλά δεν…

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι επί τους θέματος ας κάνουμε ένα μικρό κόπι πάστε από το hellasjournal.com που επικαλείται ως πηγή την τούρκικη εφημερίδα Σαμπάχ:

Ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, ο Μεχμέτ Μπαρλάς έχει καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Σαμπάχ την οποία διευθύνει  ο αδελφός του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, υπουργού Οικονομικών και γαμπρό του Ερντογάν.

Στη στήλη της περασμένης Δευτέρας ο Μπαρλάς υποστήριξε ότι οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους ειδικές βόμβες οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών.

Ο Μπάρλας παρουσίασε ως γεγονός μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια.

«Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς.

Να ρίξει τέτοια βόμβα ο Τραμπ και μετά να τρέχει ο Ερντογάν για βοήθεια στον Πούτιν φωνάζοντας “στην Μόσχα αδερφές μου, στην Μόσχα” και τι στον κόσμο!

Δες κι αυτά:

Θέλημα… θεού (;)

Ένας παραμυθένιος λεσβιακός γάμος για να σκάσεις από τη ζήλια

Liberteam

Αγαπάτε αλλήλους

Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Η μπετοβλακεία πάει σύννεφο – Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία τα βάζουν με τους gay

Mod

Πέντε λόγοι για τους οποίους το Pride δεν έχει και τόση περηφάνια

Mod

Η πουστιά είναι στην ψυχή και όχι στο κορμί, κύριε κυβερνητικέ εταίρε

Mod

Έρχεται… πίτα

Βολντεμόρτης

Δημοσιογραφία από τα Lidl: τo Αθηναϊκό Πρακτορείο τα κάνει μαντάρα με τις δηλώσεις Ερντογάν

Liberteam

Τα αποβράσματα της κοινωνίας ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στις εκκλησιαστικές λουμπινιές

Βολντεμόρτης

Μιλάει η πείρα

Βολντεμόρτης

Τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μιας εγκύου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More