TROLLING

Σαν άλλος Αϊζενχάουερ ο Κυριάκος βάζει σε κλοιό τον τουρκικό στρατό

Όσο εντείνεται η τουρκική προκλητικότητα τόσο φουντώνει η πατριωτική φλόγα στην καρδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας που όπως απέδειξε και στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής μπορεί να μείνει άγρυπνος όσο χρειαστεί χωρίς να χάσει την φρεσκάδα και την σπιρτάδα του, καταστρώνει τα σχέδια του σε δύο επίπεδα: Το διπλωματικό και αλλά και το στρατηγικό.

Από τη μία καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να μεσολαβήσουν ώστε να δώσουν στον Ερντογάν να καταλάβει πόσο καταστροφική θα είναι μία σύρραξη με την Ελλάδα. Οι Τούρκοι μπορεί να βγάζουν στο Αιγαίο όλο το στόλο τους ωστόσο ο Κυριάκος δεν έχει παίξει ακόμα τον άσο που έχει στο μανίκι του: τους μακεδονομάχους.

Από την άλλη χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές δίνει γραμμές στου πλοιάρχους και το στρατό για το πώς να παραταχθούν προκειμένου να έχουν το στρατηγικό πλεονέκτημα.

Πολύτιμη είναι και η συμβολή της κομψής ακόμα και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές Μαρέβας που προωθεί με όλο το σθένος της διαδικτυακή καμπάνια προκειμένου να αποτρέψει τους Έλληνες χρήστες από το να κάνουν αναρτήσεις με τις θέσεις των ελληνικών πλοίων στο Αιγαίο. Γιατί ως γνωστόν η τούρκικη αντικατασκοπία έχει κάνει περικοπές στο μπάτζετ και αντί να χρησιμοποιεί ραντάρ, κάμερες, drones κλπ στολκάρει στο twitter.

Δες κι αυτά:

Αντετονμπούλο…

Liberteam

Με έλλειψη Vitamin Sea διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Mod

Πιο καλή η μοναξιά…

Liberteam

Στα αθλητικά νέα της ημέρας…

Liberteam

Το λιγουρεύεστε;

Liberteam

Δικαίωση

Liberteam

Ο Κούλης την πίνει και δεν μας δίνει

Mod

Ο Κούλης του λαού

Liberteam

Κυριάκο σε νιώθουμε

Liberteam

Πιο coolης πεθαίνεις

Liberteam

Πατριωτική αντίδραση για την Αγιά Σοφιά | Τούρκικες λέξεις και φαγητά που πρέπει να κόψει κάθε ευπατρίδης

Mod

Κούλης, ο -εγκεφαλικά- ανάπηρος

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More