TROLLING

Ψήφισε τον πιο σκληρό καριόλη της Βουλής

Η ελληνική πολιτική σκηνή βρίθει από μαγκιά-κλανιά. Είναι ευκολάκι να το παίζει κανείς τσαμποιυκάς με κάτι κοχόνια σαν καρπούζια μέσα σε ένα προστατευόμενο πλαίσιο.

Στους περισσότερους τους έχει βγει ο κουτσαβακισμός καθώς δεν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του ούτε να αποδείξουν τίποτα.

Κάποιοι άλλοι όμως δεν στάθηκαν και τόσο τυχεροί με αποτέλεσμα να βάλουν την ουρά στα σκέλια τόσο βαθιά που έφτασε… έντερο.

Εσύ ποιον απ’ όλους θεωρείς μεγαλύτερο κλασομπανιέρα; Το σχετικό poll είναι στον πάτο του post.

Προκόπης Παυλόπουλος

Οκ, ο σημερινός ΠτΔ δεν έκανε ποτέ ότι σήκωνε μανίκια. Όταν όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα Κασιδιάρη να χαστουκίζει σε φάση auto repeat την Λιάνα Κανέλλη σε live τηλεοπτική μετάδοση, λούφαξε στην γωνιά του και δεν έβγαλε κιχ.

Αμέσως η φράση «έμεινα Παυλόπουλος» έγινε τρελό viral.

Παρ΄όλα αυτά δεν θα ήταν σε αυτή την λίστα αν μετά την δημόσια καζούρα δεν έβγαινε να πει: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον… σκότωνα».

Θάνος Πλεύρης

Όπως κάθε εθνικιστής που σέβεται τις πάνες που φοράει, ο Θανασάκης έχει κατά καιρούς δείξει ψήγματα της μαγκιάς του. Από τις κορυφαίες τους στιγμές ήταν άποψη που εξέφρασε σε δημόσια ομιλία του ότι «η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς την ύπαρξη νεκρών».

Εκεί που το τερμάτισε ήταν με το προεκλογικό βιντεάκι (story βασικά) όπου για λίγα δευτερόλεπτα, στις 5 το ξημέρωμα βρέθηκε στην πλατεία Εξαρχείων. Εκεί, υπό τους ήχους των πρώτων πουλιών να κελαηδούν και κοιτάζοντας συνεχώς δεξιά κι αριστερά μην του την πέσει κανείς αναρχικός πούλησε μαγκιά πώς με την ΝΔ θα επανέλθει ο νόμος και η τάξη στην πλατεία.

Φυσικά έπεσε τρελό τρολάρισμα στα social media που είχαν σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του Θάνου με ένα tweet που μόνο να σώσει την κατάσταση δεν κατάφερε. Ουσιαστικά έκανε δημόσια παραδοχή ότι έκλασε μέντες μιας και δεν είχε καμιά διμοιρία για να κρυφτεί από πίσω της.

Στάθης Μπούκουρας

Ήταν ένα από τα «λουλούδια» που κατάφεραν να μπουν στην Βουλή με την Χρυσή Αυγή. Και όπως όλα τα «καλόπαιδα» είχε κι αυτός στο βιογραφικό του πογκρόμ σε μετανάστες, πάντα ρακένδυτους άοπλους μικροπωλητές, ποτέ νταβραντομένους ναρκέμπορους και σωματέμπορους των περιχώρων της Ομόνοιας.

Και όχι, δεν έκανε τον Μπάτμαν να πηγαίνει μόνος του να σαπακιάζει κόσμο. Πάντα είχε μαζί του baby Ρουπακιάδες.

Όλες αυτές οι μαγκιές μέχρι να στραβώσει η φάση με τον original Ρουπακιά να διαπράττει φόνο και η αλυσιδωτή αντίδραση να φέρνει όλη την συμμορία στο «σκαμνί».

Ε, εκεί δεν άντεξε. Το ευαίσθητο παιδί που έκρυβε καλά μέσα του και κάτω από πολλά κιλά φασιστικη΄ς σκατοψυχίας αναδύθηκε και τον πήραν τα ζουμία.

Σαν κλασικός ποντικός πήδηξε από το καράβι που άρχισε να βουλιάζει και επί Σαμαρά ψήφισε μέχρι και Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας μπας και καταφέρει να τρουπώσει στην μεγάλη λαϊκή παράταξη.

Τα κλάμα του όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη μας. Τι πσυχούλα.

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Γνωστός και ως Καραϊσκάκης από τα Lidl αρχικά λόγω της ομοιότητας τους με τον ήρωα της επανάστασης του ’21 και Κοντσίτας από τα Lidl μετά λόγω της ακόμα μεγαλύτερης ομοιότητας του με την πάλαι ποτέ θριαμβεύτρια της Eurovision με την διαφορά ότι η αυστριακή crossdresser έχει μεγαλύτερα κάκαλα.

Σε μία επίδειξη γνήσιας φιλοχουντικής μαγκιάς, από το βήμα της Βουλής, ζήτησε από τον στρατό να μπουκάρει και να ρίξει στην κυβέρνηση.

Αμέσως τέθηκε θέμα προδοσίας κι εκείνος ξέχασε εν ριπή οφθαλμού τα επαναστατικά και τις παρεμφερή μαλακίες κι έγινε μπουχός. Η Χρυσή Αυγή τον διέγραψε προσωρινά γιατί είναι κι αυτοί τόσο… μάγκες που όταν ζορίζει το πράγμα ξεχνάνε ιδεολογίες και τέτοιες μαλακίες. Κρυβόταν για λίγες μέρες και όταν το τσίμπησαν δήλωσε μετανιωμένος και πώς έγινε παρεξήγηση γιατί είμαστε όλοι τόσο ηλίθιοι που δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει.

Λιάνα Κανέλλη

Την Λιάνα την βλέπουμε χρόνια. Δυναμική πάντα σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση. Πέραν του δέοντος δυναμική. Και πολλές φορές εριστική. Ίσως και να ένιωθε ασφάλεια στο γυναικείο σώμα αφού δύσκολα θα βρισκόταν κάποιος – και δη πολιτκιός αντίπαλος – που δεν θα κρατούσε έστω και το τελευταίο οχυρό του σαβουάρ βίβρ, το ότι δεν χτυπάμε γυναίκα ούτε με τριαντάφυλλο.

Μέχρι που την πλάκωσε στα live τηλεοπτικά χαστούκια ο Κασιδιάρης, ο οποίος όταν έχει να κάνει γυναίκες και ρακένδυτους δεν μασάει τον πούτσο του.

Μετά από το περιστατικό, η Λιάνα άλλαξε τροπάριο κι από εκεί που γενικά το έπαιζε Ζίνα, άρχισε να κάνει την Γαβριέλα.

Κι αν είχε κάπου δίκιο, εκεί που το ισοπέδωσε ήταν όταν στο πλαίσιο πλάκα (οκ, λίγο χαζής αλλά πλάκας) ο Φάνης Λαμπρόπουλος εμφανίστηκε μπροστά της με γάντια του μποξ.

Ακολούθησαν οι κλάψες της και η… ανάδυση των ψυχικών τραυμάτων που της είχαν αφήσει σαν κουσούρι τα χαστούκια του υπαρχηγού των ναζί.

Δες κι αυτά:

Από χιούμορ πάμε καλά

Liberteam

Ο Ομπάμα τρέμει τον Παυλόπουλο

Liberteam

And the Oscar goes to…

Liberteam

Karma is a bitch

Mod

Ψάχνουμε τον top σιχαμένο κομπάρσο της πολιτικής ζωής

Mod

Κοκοκό…

Mod

Νόμος είναι το δίκιο του vegan

Liberteam

Στόλισε και η Κανέλλη

Liberteam

Η Κοντσίτα των ναζί

Liberteam

Ό,τι κάνεις καλό είναι

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More