TROLLING

Έξαλλη η Βικτώρια Μπέκαμ με την Τζένη Μπαλατσινού: «Ή αυτή ή εγώ»

Από την πολιτική συντάκτρια και fashion blogger Αριστοτελία Πατώνη

Για μια ακόμη φορά τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη προκαλούν αναστάτωση στα υψηλά σαλόνια του διεθνούς τζετ σετ.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου καθώς κανείς δεν μπορούσε να χειριστεί τον εκνευρισμό της Βικτώριας Μπέκαμ που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Αφορμή για όλο αυτό μια Ελληνίδα καλλονή η Τζένη Μπαλατσινού, σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Τι συνέβη όμως και έβγαλε από τα ρούχα της την Βικτώρια;

Κατά τη διάρκεια της αναμονής της στο αεροδρόμιο για να ετοιμαστεί το προσωπικό της αεροπλάνο και να ταξιδέψει στη Γαλλία για επαγγελματικές επαφές, ένα δημοσίευμα υπέπεσε στην αντίληψη της όπου αναφερόταν το όνομά της, αλλά στη φωτογραφία που το συνόδευε, έβλεπε μια άλλη οικογένεια, άγνωστη σε αυτή μέχρι εκείνη την στιγμή… Αμέσως ζήτησε μεταφραστή για να της εξηγήσει τι γράφει το δημοσίευμα και πού εμπλέκεται η ίδια…

Όταν της εξήγησαν ότι συνέκριναν την Τζένη Μπαλατσινού με την ίδια και το σύζυγό της, ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε!!! «I’m the one and only Victoria Beckam!!!» ούρλιαζε όπως μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται στο αεροδρόμιο. Κάτι φοιτητές που σπουδάζουν Αγγλία και επρόκειτο να ταξιδέψουν προς Ελλάδα.

Οι διοικητικοί τους αεροδρομίου έσπευσαν για να την ηρεμήσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν πολλά. Η Βικτώρια δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή και τη ζήλεια της γιατί το ζεύγος Κικίλια είναι πιο όμορφο από εκείνη και τον Ντέιβιντ και στο κορυφαίο ξέσπασμα της αναφώνησε: «Her or Me, not both of us!».

Όπως αντιλαμβανόμαστε μια νέα κόντρα ξέσπασε με διεθνείς διαστάσεις που όλα δείχνουν ότι θα λυθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς η Βικτώρια δήλωνε ότι θα κινηθεί νομικά για το θέμα… εις αναμονή εξελίξεων λοιπόν!!!

Δες κι αυτά:

Τζένη, σώσε μας

Mod

Αχ Τζένη…

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More