SPICY

Kολπικό αυγό: μια γυναικεία υπόθεση που υπόσχεται πολλαπλούς οργασμούς

Όλες είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν σε μια από τις ταινίες της τριλογίας Fifty Shades of Grey, ο Christian έβαλε μέσα στον κόλπο της Anastasia δυο κολπικές μπάλες οι οποίες έμειναν μέσα στο σώμα της το υπόλοιπο βράδυ και την έκαναν να ερεθιστεί πάρα πολύ μέχρι τελικά να τις αφαιρέσει και οι δυο τους να κάνουν σεξ. Αυτή είναι μια από τις λειτουργίες της κολπικής μπίλιας: κρατά σε διέγερση το σώμα μέχρι η γυναίκα να είναι πανέτοιμη να κάνει σεξ. Παράλληλα, γυμνάζει τους μύες καθώς τους κάνει να συσπώνται για να τη συγκρατήσει, κάνοντας κάτι δηλαδή σαν τις πασίγνωστες ασκήσεις Kegel που συσφίγγουν τον κόλπο.

Οι κολπικές μπάλες και τα κολπικά αυγά διαθέτουν και δόνηση για ακόμη πιο έντονη διέγερση και μάλιστα αυτή προκαλείται με τηλεχειριστήριο, το οποίο κρατά ο σύντροφος της κάθε γυναίκας εάν οι δυο τους θέλουν να μοιραστούν το παιχνίδι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Έτσι λοιπόν αυτό το κατ’ εξοχήν γυναικείο sex toy, μπορεί να γίνει ερωτικό παιχνίδι για ζευγάρια βάζοντας στο παιχνίδι και τον άνδρα και μάλιστα δίνοντάς του σημαντικό ρόλο, αφού βασικά είναι πλέον στο ‘χέρι του’ τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά η ευχαρίστηση της γυναίκας. Μπορείτε να δείτε την υπέροχη συλλογή μας από δονούμενα ερωτικά αυγά, ασύρματα ερωτικά αυγά, κολπικές μπάλες Kegel και κλασικές κολπικές μπάλες και να επιλέξετε το ερωτικό βοήθημα της αρεσκείας σας.

Δες κι αυτά:

Αγιασμός… λιπαντικό και άλλα βλάσφημα sex toys για ανίερες απολαύσεις

Mod

Βάλε κι εσύ τον Κύριο μέσα σου

Admin

Αυτά παθαίνει όποιος είναι ακατάστατος με τα sex toys

Liberteam

Σελεμπριτούδες και τα sex toys τους

Liberteam

Tρία υπέρκομψα sex toys για να #μένουμεσπίτι κάνοντας καλύτερο σεξ

Liberteam

Δονητής selfie stick – Για να μην χάνεις την γκριμάτσα της απόλαυσης

Liberteam

Τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στη σύντροφό σου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Liberteam

Η καλή νοικοκυρά

Liberteam

Kinky εργαλεία για να το κάνεις σαν Σιθ

Mod

Feel the vibes

Liberteam

Η αρχή μιας μεγάλης εφεύρεσης

Mod

Έχεις καύλες; Πηδήξου με το σπαθί του Τζον Σνόου

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More