STORIES Specials

Μερακλής ιερέας κλέβει το παγκάρι για να κάνει και πάρτι με τεκνά

Ένας 58χρονος ιερέας από την Πενσιλβάνια (αυτή τις ΗΠΑ ρε, και μην αρχίσετε τα «δεν είναι ορθόδοξος» κι άλλες τέτοιες πίπες) έκλεψε κάπου 100 χιλιάρικα δολάρια από το παγκάρι στης εκκλησίας προκειμένου να κάνει πραδεισένια ζωή και να παρτάρει με γκομενάκια που ψάρευε μέσα από την δημοφιλή εφαρμογή gay γνωριμιών Grindr.

O Joseph McLoone ήταν για ένα σχεδόν χρόνο υπό παρακολούθηση καθώς τόσο η Εκκλησία όσο και η αστυνομία τον είχαν βάλει στο μάτι, ενδεχομένως γιατί είχαν σκάσει από την ζήλια τους που έκλεβε τα τεκνά από τους πρώτους και δεν έδινε μίζες στους δεύτερους.

Η πλάκα είναι πώς ο Τζόζεφ ήταν τόσο «πεινάλας» που άνοιξε μυστικό λογαριασμό το 2011, μόλις ένα χρόνο αφότου ανέλαβε καθήκοντα στον Άγιο Ιωσήφ και είχε αντικαταστήσει ένα άλλο διεφθαρμένο, τον William Lynn που είχε συλληφθεί για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης από κληρικούς.

Ο Τζοζεφάκος κατηγορείται όχι χρησιμοποίησε τα φράγκα για να κάνει ταξίδια, δείπνα και να πάρει και παραλιακή κατοικία στην Ocean City στο New Jersey. Ένα ακόμα ποσό, ψιλομηδαμινό βέβαια, μόλις 3 χιλιάρικα πήγε για να πληρώσει την πρωσωπική πιστωτική κάρτα του.

Όταν τον γράπωσαν, παραδέχτηκε ότι πήρε τα γκαφρά για να πληρώσει τις προσωπικές του σχέσεις.

Σε κάποιες περιπτώσεις, έκπτωτος αυτός άγγελος, έστειλε μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών απευθείας χρήματα σε αγόρια που γνώρισε στο Grindr. Αναφέρονται 17 διαφορετικές πληρωμές  σε άντρες που γνώρισε online που ανέρχονται στα 1.720 δολάρια. Κάπου 100 δολάρια το κεφάλι δηλαδή. Δεν το λες και βίζιτα πολυτελείας…

Δες κι αυτά:

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Liberteam

Μπαμπά, τι είναι πούστης;

Mod

Τα αποβράσματα της κοινωνίας ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στις εκκλησιαστικές λουμπινιές

Liberteam

Πρότυπο…

Liberteam

Κι αν ο κολλητός σου αποκαλύψει ότι είναι gay;

Mod

Βγαλμένο από τη ζωή

Liberteam

Πουστιές

Liberteam

Το μαστιγώνεις το δελφίνι;

Mod

Μανούλες, αν τον τρώτε από πίσω ο γιος θα βγει ντιγκιντάγκας

Mod

«Όποια γυναίκα σκοτώσει πούστη, θα πάει στον παράδεισο»

Mod

Μόνο για… εξωτερική χρήση

Liberteam

Η μόνη εξήγηση…

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More