TROLLING

Με διαβασμένα νυστέρια και αγιασμό θα γίνονται πλέον τα χειρουργεία

Η μάσκα δεν προστατεύει. Τέλος. Το λένε τόσο συνωμοσιολόγοι, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν παραπάνω. Επιπλέον οι φωτισμένοι πατέρες της εκκλησίας εξακολουθούν να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πώς με την Θεία Κοινωνία δεν κολλάει ενώ λίγο ψέκασμα με αγιασμό προστατεύει από τον κορωνοϊό.

Δεν μπορεί. Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα. Κι αν συνυπολογίσουμε το ότι ενώ η κυβέρνηση επιβάλει σε όλους μάσκες πλην των ιερωμένων και ενώ ο Χρυσοχοϊδης κυνηγά όποιον σπέρνει fake news για τον κορωνοϊό εκτός από τους παπάδες, σημαίνει ότι επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των κληρικών.

Έτσι, τώρα που η κυβέρνηση αναζητά νέους τρόπους για να συμμαζέψει τα οικονομικά, φαίνεται πώς η λύση για το δημόσιο σύστημα υγείας έχει βρεθεί.

Θα διοριστεί ένας παπάς ανά νοσοκομείο όπου θα επιφορτισθεί με το να ευλογεί όλα τα νυστέρια και γενικότερα τα χειρουργικά εργαλεία όπως γίνεται και με τα στυλό πριν τις πανελλαδικές.

Μετά από κάθε χειρουργείο όλα τα χειρουργικά εργαλεία θα ραντίζονται με αγιασμό ώστε να απολυμανθούν.

Το ίδιο θα γίνεται και στα μιας χρήσης ώστε να εξοικονομούνται χρήματα αφού η μέθοδος είναι ασφαλής.

Κατά το χειρουργείο οι γιατροί και οι βοηθοί δεν θα χρειάζεται να φοράνε μάσκες που τους στερούν και το οξυγόνο αφού με διάβασμα κι αγιασμό δεν κολλάει τίποτα.

Μόνο ένα ψεγάδι υπάρχει στο παραπάνω σχέδιο. Τον υπερβολικό όγκο εργασίας που θα έχουν οι ιερείς. Έτσι εξετάζεται να τοποθετηθούν περισσότεροι από ένας παπάδες ανά νοσοκομείο.

Δες κι αυτά:

Καλά τα έλεγε ο Καμμένος. Μας ψεκάζουν κι έχουμε αποδείξεις

Mod

Αγιασμός… λιπαντικό και άλλα βλάσφημα sex toys για ανίερες απολαύσεις

Mod

To δράμα της Χρυσηίδας Δημουλίδου που θα την κρατήσει μακριά από παρουσιάσεις, ενθρονίσεις και τέτοια

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More