TROLLING

Ο καιρός γαρ εγγύς: δωδεκαθεϊστές τρομοκράτες θα λαμπάδιαζαν την Καλαμάτα. Μα τον Δία!

Φαίνεται ότι το καλαματιανό είναι τελικά το καλύτερο, αν και για παραληρήματα μεγαλείου πρώτη φορά ακούμε.

Τα νέα από τον χώρο της τρομοκρατίας είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά, αφού πλάι στις ακροαριστερές και αναρχοαυτονόμες σέχτες, πρέπει τώρα να προσθέσουμε και τις δωδεκαθεϊστικές.

Οι Καλαματιανοί πρωτοτυπούν και όλοι ξέρουμε ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, το χασισάκι το καλό. Σε ένα σπάνιο μείγμα ακραίου εθνικισμού, μπαφοκατάστασης και παραζάλης με όπλα και βόμβες, οι πέντε βομβιστές έβαλαν σκοπό να κάνουν το Δελφικό Έψιλον συνώνυμο της τρομοκρατίας. Φουκαράδες αρχαίοι ημών πρόγονοι κοντολογίς.

ddedokkeuheis1

Η Ομάδα Ε, η σχέση της οποίας με τα παρατράγουδα του Λιακόπουλου οφείλει να ελεγχθεί για εκλεκτικές συγγένειες, είχε ήδη χτυπήσει με βόμβα μια Εθνική Τράπεζα στην Καλαμάτα, καταφέροντας καίριο πλήγμα στο ανθελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα της σιωνιστικής πλουτοκρατίας δηλαδή, αν και η δεύτερη επίθεσή της είναι αυτή που φέρνει ζοφερό γέλιο στα στόματά μας: η βόμβα στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μύστρα! Τι γιατί; Γιατί ήταν χριστιανός Βυζαντινός και ως σοβαροί δωδεκαθεϊστές μισούν θανάσιμα το παραπαίδι των εβραιομασόνων! Λίγα πέρασαν οι εθνικοί από τους χριστιανούς δηλαδή πριν από κάμποσους αιώνες; Περασμένα ναι, ξεχασμένα ποτέ.

ddedokkeuheis2

Ο καλαματιανός εγκέφαλος και τα τέσσερα δραμινά τσιράκια του έστησαν λοιπόν τη σέχτα «Έψιλον-Τάγμα Ελλήνων Μαχητών» για να τα βάλουν με το χριστιανικό κατεστημένο αλλά και τους γνώριμους εχθρούς του συστήματος. Γι’ αυτό και εξοπλίστηκαν μέχρι τα αρχαιοελληνικά τους μπούνια με βαρύ οπλισμό και μπόμπες, σκοπεύοντας να φέρουν τον μαύρο όλεθρο στη βαριόμοιρη Καλαμάτα και να καταφύγουν μετά στα βουνά, σαν γνήσιοι έλληνες ληστοσυμμορίτες, στήνοντας ορεινό αντάρτικο. Παράλογο; Πού το βλέπεις το παράλογο;

ddedokkeuheis4

Οι τύποι ήταν εξοπλισμένοι σαν αστακοί. Δεν θα σταθούμε στα γκάνια, τις διόπτρες και τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, αυτά είναι για τις διωκτικές αρχές, αλλά στα τόξα και τις βαλλίστρες! Οι άνθρωποι είναι οραματιστές τρομοκράτες, πώς να το κάνουμε; Δεν θα τους υποβαθμίσετε στο επίπεδο του κοινού ποινικού ό,τι κι αν κάνετε.

ddedokkeuheis3

Όσο για τη μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στις γιάφκες τους, είπαμε έκανε μια χαρά τη δουλειά της. Εχθροί τους ο καπιταλισμός, η μασονία και το ανθελληνικό Βυζάντιο των Παλαιολόγων.

ddedokkeuheis7

Η Ομάδα Ε ήταν έτοιμη να ανατινάξει το ανθελληνικό δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας, αλλά και τα αντιπατριωτικά αστυνομικά τμήματα και τις φερέφωνα των μασόνων κρατικές υπηρεσίες, εφορίες και τράπεζες. Γιατί επέλεξαν την Καλαμάτα; Γιατί ήταν το λίκνο της ελληνικής επανάστασης και γιατί έχει το καλύτερο χασίς της Ελλάδας, σπεύδουν να παρατηρήσουν οι μυημένοι.

ddedokkeuheis6

Αντί για δίωξη, ο εισαγγελέας έπρεπε να τους καταδικάσει σε υποχρεωτική φοίτηση στο τοπικό κατηχητικό, εβδομαδιαίο εκκλησιασμό και 500 Πάτερ Ημών την ημέρα…

Δες κι αυτά:

Κρίση (ταυτότητας), τον πιάνει κρίση…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More