CULT+ART

Φτιάξε το δικό σου TIE Fighter μέχρι να βγει το νέο Star Wars στις αίθουσες

Και μέχρι να βγει το έβδομο επεισόδιο στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου, μία βδομάδα αργότερα δηλαδή από την παγκόσμια πρεμιέρα του (γαμάτη η χώρα μας ε;), κάτι πρέπει να κάνουμε για να σκοτώσουμε τις φριχτές αυτές ώρες της προσμονής.

Συντονισμένος ευτυχώς στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Dan Winters, φωτογράφος του Wired, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια που περίμενε στην ουρά των Starbucks τον χτύπησε η θεία έμπνευση: τα ποτηράκια του καφέ του θύμισαν λέει πολύ τα ηλιακά πάνελ των TIE fighters! Είπαμε, άμα είσαι τρελαμένος με το saga το βλέπεις παντού.

btbvmbstwwewwejo1

Κι έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια ρέπλικα του μαχητικού χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά που μπορούσε να βρει στα Starbucks: ένα μεγάλο καπάκι, 10 κουτιά καφέ, 12 μικρά ποτηράκια, 37 μεγάλα ποτήρια, 63 θήκες ποτηριών και 216 πλαστικά κουταλάκια!

btbvmbstwwewwejo2

Αν έχεις λοιπόν λίγες ωρίτσες για σκότωμα και κάνα κοριτσάκι που θες να εντυπωσιάσεις, φτιάχνεις το δικό σου TIE fighter ή και ό,τι άλλο σκεφτείς από το σύμπαν του Star Wars. Κι αν τελικά κατασκευάσεις κάτι, ανέβασέ το σε Instagram και Twitter με το hashtag #MakeStarWarsStuff για να κάνεις τη δική σου φιγούρα…

Δες κι αυτά:

Kinky εργαλεία για να το κάνεις σαν Σιθ

Mod

Το βίντεο για να νέα οχήματα της ΕΛΑΣ όπως θα έπρεπε να είναι

Liberteam

Η κομμουνιστική προπαγάνδα με το τανκ στο Πολυτεχνείο επιτέλους αποκαλύπτεται

Mod

Welcome to the dark side

Liberteam

Ώρα για spoiler

Liberteam

Ποια χούντα;

Liberteam

H Star Wars οργή του Αποστόλη

Liberteam

Μάθε το μυστικό για τέλεια τρίχα από τον ίδιο τον Chewbacca!

Liberteam

Θαύμα! Θαύμα! Χαρτί υγείας κάνει σαν τον Chewbacca!

Liberteam

Οι απόλυτες ΣΠΟΪΛΕΡΙΕΣ για το νέο Star Wars – Μακριά από αυτό το post αν δεν έχεις δει την ταινία

Liberteam

Spoiler Alert: Που πας Ρέιιιιι (Καραμήτρου);

Mod

Το kama sutra του Star Wars

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More