CULT+ART

6 ιδιαίτεροι, ιδιότροποι και ιδιόμορφοι καλλιτέχνες

Ο Panos Panic έκανε την αρχή σε παλαιότερο του άρθρο ανακαλύπτοντας νέους καλλιτέχνες με ιδιαίτερες μορφές τεχνικής και εγώ απλά προσπάθησα να συνεχίσω την έρευνα.

Ο άνθρωπος που ζωγραφίζει με το πέος του

O Αυστραλός Tim Patch είναι ένας καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί το…παλαμάρι του, η το πουλάκι του ή τέλος πάντων το παπάρι του για να ζωγραφίσει. Αυτός ο τύπος έχει πάντα το πινέλο του στο χέρι, και έτσι λοιπόν ονόμασε τον εαυτό του “Pricasso”.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Pricasso δεν χρησιμοποιεί άλλο εργαλείο οπότε αυτό τον κάνει μοναδικό. Αν δει κανείς τα έργα του, θα μπορούσε να πει ότι δεν είναι και τόσο άσχημα δεδομένου, ότι ζωγραφίζει μόνο με αυτό το εργαλείο.

(…έλα μωρό μου να ζωγραφίσω πάνω σου)

https://www.youtube.com/watch?v=rMmnt3-tjhY

Η καλλιτέχνιδα που ζωγραφίζει κάνοντας εμετό

Η ζωγράφος Millie Brown δημιουργεί, αυτό που μερικοί άνθρωποι καλούν, τέχνη πίνοντας χρωματισμένο γάλα. Έχει χειραγωγήσει την τέχνη της παλινδρόμησης και χρησιμοποιεί τα ταλέντα της για να δημιουργήσει πραγματική τέχνη. Η δουλειά της απαιτεί να πιει χρωματισμένο γάλα και απλά να κάνει εμετό σε ένα λευκό καμβά, δημιουργώντας έτσι αφηρημένη ζωγραφική που αξίζει άκουσον-άκουσον χιλιάδες δολάρια.

Ένα από τα έργα της Μπράουν, το Nexus, πωλήθηκε για 2.400 $

(…ναι μπορείς κι εσύ να το κάνεις)

Ο ζωγράφος που χρησιμοποιεί το ανθρώπινο αίμα

Ο Vinicius Quesada είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης του δρόμου από τη Βραζιλία που του αρέσει να δίνει υπεραξία στα έργα τέχνης του. Δημιούργησε μια σειρά του με τίτλο, Blood Piss Blues, χρησιμοποιώντας ακριβώς αυτό που λέει .

(…Ψυχεδέλεια ???)

Η ζωγράφος που χρησιμοποιεί το στήθος της

Η καλλιτέχνιδα Kira Ayn Varszegi χρησιμοποιεί το πλούσιο στήθος της, ως πινέλο, για να δημιουργήσει πρωτότυπα έργα ζωγραφικής. Η τεχνική της Kira Ayn μπορεί να είναι πρωτότυπη, αλλά είναι επίσης αρκετά απλή αφού χρησιμοποιεί μόνο λαδομπογιά ανάμεσα στα βυζιά της και να τα πιέζει ενάντια στον καμβά. Η Kira ισχυρίζεται το μυστικό της επιτυχίας της έγκειται στον τρόπο που αναμιγνύει τα χρώματα, ώστε να επιτύχει μια καλά ισορροπημένη σύνθεση,

(…χωρίς σχόλιο)

Ο ζωγράφος που ζωγραφίζει με τη γλώσσα του

Πολλές φορές οι ζωγράφοι πρέπει να υποφέρουν για την τέχνη τους. Αλλά ο Ani K ζωγραφίζει με τη γλώσσα του και τακτικά, αντιμετωπίζει ναυτία, κράμπες και πονοκεφάλους. Όταν ξεκίνησε, υπέφερε από πονοκεφάλους και πόνους στο σώμα κάθε φορά που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του. Ήταν άρρωστος εξαιτίας των αναθυμιάσεων, αλλά είχε αυξηθεί το ανοσοποιητικό όπως, ο ίδιος ισχυρίζεται. Μέχρι στιγμής έχει τελειώσει αρκετές υδατογραφίες, συμπεριλαμβανομένων και μια απόδοση του Leonardo da Vinci τον Μυστικό Δείπνο, που του πήρε πέντε μήνες για να το τελειώσει.

(δεν ξέρω αν λέγεται τέχνη, …αλλά θα γλείψω κι εγώ σημερα)


Ο ζωγράφος που χρησιμοποιεί νεκρά μυρμήγκια

O καλλιτέχνης Chris Trueman χρησιμοποιεί ένα ασυνήθιστο μέσο για να ζωγραφίσει ένα έργο που ο ίδιος αποκαλεί “Self-Portrait With Gun”. Ο Trueman χρησιμοποίησε νεκρά μυρμήγκια, 200.000, για να είμαστε ακριβείς, για να ζωγραφίσει ένα πορτρέτο του μικρού αδελφού του, κρατώντας ένα όπλο.”Self-Portrait With Gun”. Ήταν μια εργασία της αγάπης, γιατί ο καλλιτέχνης μισούσε σκοτώνει τα μυρμήγκια που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή του. Το τελικό αποτέλεσμα όμως άξιζε την γενοκτονία των μυρμηγκιών, αφού είχε καλές προσφορές άνω των 35,000 $

(ένα …ακριβοπληρωμένο φορητό νεκροταφείο μυρμηγκιών)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More