TROLLING

Έλα πάρε χειροποίητο παρεό με στάμπα Θεοδωράκη λέμε

Σύντομα και στρινγκ από το Ποτάμι;

Στα συγκλονιστικά νέα της ημέρας, το αυτοδημιούργητο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ζητά την οικονομική μας ενίσχυση για να επιβιώσει στους χαλεπούς κρατικοδίαιτα καιρούς μας.

Αδέσμευτο και ανεξάρτητο από κάθε αλισβερίσι με επιχειρηματικά συμφέροντα και σκιώδεις παράγοντες του τόπου (γκουχ γκουχ), το Ποτάμι μάς λέει ρομαντικά ότι έχει μόνο εμάς στον μάτιο τούτο κόσμο και μας καλεί να το συνδράμουμε οικονομικά.

«Στα γραφεία μας, μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης ανά πάσα στιγμή τα κόκκινα βιβλία, t-shirt & καλοκαιρινά παρεό του Ποταμιού», λέει το μόρφωμα του Θεοδωράκη και σκάει λιγάκι το χειλάκι μας.

Τα κόκκινα βιβλία, μην τρομάζετε, δεν είναι κάνα κομμουνιστικό μανιφέστο, αλλά οι διακηρύξεις του κόμματος (που ψάχνει ακόμα το πολιτικό του στίγμα), τα μπλουζάκια είναι κάτι handmade εκτρώματα με ονόματα ποταμιών και το σακίδιο-σήμα κατατεθέν του Σταύρου, αν και για τα παρεό ούτε λέξη.

Μην ανησυχείτε όμως, το Libertin εξασφάλισε για σας σε πανελλήνια αποκλειστικότητα τα παρεό του Ποταμιού, μπας και μπείτε στον κόπο να τους στείλετε κάνα σέντσι.

Το γυναικείο…

potamipareo1

Το αντρικό…

potamipareo2

Και μιας και οι καιροί μας είναι κατάφωρα προπαγανδιστικοί, δείτε και το επίμαχο καρέ από το site του κόμματος (ο θεός να το κάνει) ή κλικάρετε εδώ να το απολαύσετε καλύτερα. Κανείς δεν θα μπορούσε πάντως να το σκαρώσει αυτό ως φάρσα, πού να το σκεφτόταν! Μόνο ο Σταύρος μας αυτά.

potamipareo3

Πληροφορίες για μπραζίλιαν με το λογότυπο του κόμματος εντός…

Δες κι αυτά:

Πέντε εναλλακτικά ονόματα για το κόμμα του Θεοδωράκη τώρα που στέρεψε το Ποτάμι

Μεγαλείο

Liberteam

Δέκα καλύτερα ονόματα από το Χάρης Θεοχάρης

Liberteam

Καζανάκι, μεγάλε

Liberteam

Τον πήρε το ποτάμι

Liberteam

Η ταλιμπανοποίηση της χώρας ολοκληρώνεται: Ο Καμμένος, το Ποτάμι που μας πήρε και η άγια ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ

Χτυπάμε την διαφθορά

Liberteam

Τον ήπιαμε

Liberteam

Μέγαρο… μαχίμου

Liberteam

Να περνούσε η πορεία για το Πολυτεχνείο από τη Γαλλική Πρεσβεία; Γιατί όχι από το Κονσουλάτο του Καμερούν;

Οι 10 καλύτεροι Διάβολοι για να συμμαχήσει ο Θεοδωράκης

Φου Μαν Ψου

Παρεό από το Ποτάμι θα πάρεις τελικά; Ναι, φαγωθήκαμε!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More