CULT+ART

Ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, λένε τα αρρωστάκια του «Star Wars»


Περιμένοντας το «Rogue One» να μας ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, η μυθολογία του «Star Wars» γίνεται ξαφνικά ζεματιστά καυτή από τις αποκαλύψεις των σκληροπυρηνικών φαν. Ή των σεξοπορνοδιαστροφικών, το ίδιο κάνει.

Μιλώντας λοιπόν για τα τρία prequels, που παρακολουθούν το πώς ο Anakin Skywalker μετατρέπεται σε Darth Vader, κατά τη φάση της μεταμόρφωσης του καλού jedi σε dark lord υπάρχει αυτή η αμφιθυμική σχέση με τον δάσκαλό του, Obi-Wan Kenobi.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, κυκλοφορεί μια θεωρία που θέλει τον Obi-Wan να του δίνει να καταλάβει με την γκόμενα του Anakin! Κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα πήρε τόσο και σκότωσε όλα αυτά τα παιδάκια (ή πάλι και όχι).

sssttrarrwwarrrs1

Η θεωρία είναι αναλυτική και περιστρέφεται γύρω από το «Attack of the Clones», όταν ο Obi-Wan περνά τον καιρό του προστατεύοντας την Padme, αντί τον Anakin. Οι φαν μάς λένε πως το προστατεύει έχει εδώ μια γενικότερη σημασία και σημαίνει σεξ.

Ακόμα και φωτογραφικό υλικό επιστρατεύουν από το επεισόδιο, όταν τον σώζει η Padme και βάζει το χέρι της στον μηρό του πίσω μάλιστα από την πλάτη του Anakin! Τι άλλο να πεις για τα παιδιά, όπως βολεύονται.

sssttrarrwwarrrs2

Όταν μάλιστα αρχίζει το τρίτο μέρος της τριλογίας, το παράνομο ειδύλλιο καλά κρατεί, αν και μέχρι τότε ο νεαρός Skywalker κάτι έχει μυριστεί. Και η ζήλια τον κατακλύζει. Ακόμα και στα όνειρα που βλέπει με τον θάνατο της Padme, ο μέντοράς του στέκεται δίπλα της.

Αλλά και ο Yoda καταλαβαίνει τις μοιχείες του γέρο-Ben, αφού όταν του λέει να ψάξει στα συναισθήματά του για να βρει τον Anakin, τι ξεπηδά; Η Padme, σωστά! Γιατί ο πορνόγερος δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Κι έτσι στην τελική μονομαχία, δεν παλεύουν παρά για το κορίτσι. Και ξαφνικά το «Star Wars» έγινε σαπουνόπερα.

Ναι, γέλα μοιχαλίδα…

Δες κι αυτά:

Κάπου μεταξύ 6ου και 7ου Star Wars

Είναι αυτή η καλύτερη σκηνή ελληνικής ταινίας όλων των εποχών;

Φου Μαν Ψου

Ποια χούντα;

Η Μητσοτακική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

Βολντεμόρτης

Αν έχεις μερικά χιλιαρικάκια για ξόδεμα, μπορείς να δεις πρώτος το νέο Star Wars!

Liberteam

Φτιάξε το δικό σου TIE Fighter μέχρι να βγει το νέο Star Wars στις αίθουσες

Liberteam

Τι; Θα παίξουν οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ στο νέο Star Wars;

Liberteam

Μποϊκοτάζ στο νέο Star Wars; Οι ρατσιστές είναι εξίσου ηλίθιοι και αμαθείς παντού

Liberteam

Αν ακούγαμε τον Σβαρτσενέγκερ, θα χάναμε την καλύτερη ατάκα του «Εξολοθρευτή»!

Liberteam

Δέκα ασπρόμαυρες ταινίες που αποδεικνύουν πόσο καφρίλα είναι η έγχρωμη «Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα»

Φου Μαν Ψου

Έτσι θα είναι οι Αρειανοί σε περίπτωση που βρεθεί ζωή στον Κόκκινο Πλανήτη

Φου Μαν Ψου

Η μαγεία του μοντάζ: Μπορείς να φανταστείς τον Ηλίθιο και Πανηλίθιο ως ερωτική, τρυφερή ταινία;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More