CULT+ART

Ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, λένε τα αρρωστάκια του «Star Wars»

Περιμένοντας το «Rogue One» να μας ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, η μυθολογία του «Star Wars» γίνεται ξαφνικά ζεματιστά καυτή από τις αποκαλύψεις των σκληροπυρηνικών φαν. Ή των σεξοπορνοδιαστροφικών, το ίδιο κάνει.

Μιλώντας λοιπόν για τα τρία prequels, που παρακολουθούν το πώς ο Anakin Skywalker μετατρέπεται σε Darth Vader, κατά τη φάση της μεταμόρφωσης του καλού jedi σε dark lord υπάρχει αυτή η αμφιθυμική σχέση με τον δάσκαλό του, Obi-Wan Kenobi.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, κυκλοφορεί μια θεωρία που θέλει τον Obi-Wan να του δίνει να καταλάβει με την γκόμενα του Anakin! Κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα πήρε τόσο και σκότωσε όλα αυτά τα παιδάκια (ή πάλι και όχι).

sssttrarrwwarrrs1

Η θεωρία είναι αναλυτική και περιστρέφεται γύρω από το «Attack of the Clones», όταν ο Obi-Wan περνά τον καιρό του προστατεύοντας την Padme, αντί τον Anakin. Οι φαν μάς λένε πως το προστατεύει έχει εδώ μια γενικότερη σημασία και σημαίνει σεξ.

Ακόμα και φωτογραφικό υλικό επιστρατεύουν από το επεισόδιο, όταν τον σώζει η Padme και βάζει το χέρι της στον μηρό του πίσω μάλιστα από την πλάτη του Anakin! Τι άλλο να πεις για τα παιδιά, όπως βολεύονται.

sssttrarrwwarrrs2

Όταν μάλιστα αρχίζει το τρίτο μέρος της τριλογίας, το παράνομο ειδύλλιο καλά κρατεί, αν και μέχρι τότε ο νεαρός Skywalker κάτι έχει μυριστεί. Και η ζήλια τον κατακλύζει. Ακόμα και στα όνειρα που βλέπει με τον θάνατο της Padme, ο μέντοράς του στέκεται δίπλα της.

Αλλά και ο Yoda καταλαβαίνει τις μοιχείες του γέρο-Ben, αφού όταν του λέει να ψάξει στα συναισθήματά του για να βρει τον Anakin, τι ξεπηδά; Η Padme, σωστά! Γιατί ο πορνόγερος δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Κι έτσι στην τελική μονομαχία, δεν παλεύουν παρά για το κορίτσι. Και ξαφνικά το «Star Wars» έγινε σαπουνόπερα.

Ναι, γέλα μοιχαλίδα…

Δες κι αυτά:

Αυτό το Πάσχα δες τη θρησκευτική ταινία που θα σβήσει από τη μνήμη σου τον Ιησού από τη Ναζαρέτ (και όλο το σινεμά λίγο πολύ!)

Αν οι Avengers ήταν Έλληνες…

Liberteam

To σατανικότερο Star Wars κουίζ όλων των γαλαξιών

Liberteam

Απομυθοποιώντας τον James Bond

Mod

Μάθε το μυστικό για τέλεια τρίχα από τον ίδιο τον Chewbacca!

Liberteam

Έτσι για το σπάσιμο

Spoiler Alert: Που πας Ρέιιιιι (Καραμήτρου);

Mod

Η κομμουνιστική προπαγάνδα με το τανκ στο Πολυτεχνείο επιτέλους αποκαλύπτεται

Mod

Οι Μποντ ψηφίζουν τον καλύτερο Μποντ και μαζί τους κι εσύ

Liberteam

Αν ακούγαμε τον Σβαρτσενέγκερ, θα χάναμε την καλύτερη ατάκα του «Εξολοθρευτή»!

Liberteam

H Star Wars οργή του Αποστόλη

Liberteam

Θαύμα! Θαύμα! Χαρτί υγείας κάνει σαν τον Chewbacca!

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More