TROLLING

Άγιε Καναντέριε, κάνε το πυροσβεστικό θαύμα σου

[spider_facebook id=”1″]

Η ορθοδοξία αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο στο μικρό χριστιανικό βασίλειο του Ελλαδιστάν, αφού πλάι στις αγρυπνίες του αεικίνητου Άνθιμου κατά του γάμου των ομοφύλων τώρα φιγουράρουν και λιτανείες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Την ώρα που το κύμα φωτιάς κατέκαιγε τη χώρα και τα Καναντέρ επιχειρούσαν από αέρος, ένα άλλο μικρό θαύμα λάμβανε χώρα στην Ηλιούπολη: η πανηγυρική λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας στην ομώνυμη εκκλησία της περιοχής.

Η δέηση στο ανώτατο ον να λειτουργήσει ως Ανέστης ο Πυροσβέστης συνοδευόταν μάλιστα από τους μηχανικούς βρυχηθμούς των κατασβεστικών αεροπλάνων, συντελώντας όσο να πεις στο κατανυκτικό κλίμα που δημιούργησαν οι ιεράρχες και το πιστό ποίμνιο.

Φαίνεται ότι η μάχη με τις φλόγες συντελείται στη φονταμενταλιστική Ελλάδα του 2015 και από ένα άλλο μετερίζι, αυτό της οργανωμένης πίστης. Στο πλαίσιο αυτό, το ακόλαστο Libertin προτείνει την αγιοποίηση του γέροντος Καναντέριου, ο οποίος έχει εξάλλου τη δέουσα προφητεία στην ιερή φαρέτρα του: «Η φωτιά δεν θέλει ταβλαδόρους πυροσβέστες, θέλει προσευχή και άγιος ο Θεός». Ευλόγησον Άγιε Καναντέριε, Κύριε Υδροφόρε…

kananterios1

Απόλαυσε πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ.

Δες κι αυτά:

Αυτή η κυβέρνηση κάνει παπάδες. Κυριολεκτικά

Mod

Ανωμαλίες

Liberteam

Έχει ο Θεός

Liberteam

Θέλημα Θεού

Liberteam

Ηθική…

Liberteam

Πάστορας λέει ότι ο Θεός στέλνει φυσικές καταστροφές για να τιμωρήσει τους gay και ο Θεός του πλημμυρίζει το σπίτι

Mod

Πέντε ακόμα ευλογημένα αντικείμενα που χρειαζόμαστε

Mod

Δεν έχουν τον θεό τους

Mod

Poll: Ορθοδοξία ή θάνατος – Τι θέλεις να πεις ποιητή;

Liberteam

Σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας – Θεέ και Κύριε…

Mod

Ελλάς 1.018 μ.Χ.

Liberteam

Τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μιας εγκύου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More