TROLLING

Απαρηγόρητος ο Κυριάκος για Μύκονο. Δεν κατέβαινε το χαβιάρι μπελούνγκα

Στο Costa Navarino όπου διέφυγε για να χαλαρώσει λίγο σαν κοινός θνητός βρήκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα νέα για το κλείσιμο της Μυκόνου.

Στο άκουσμα της είδησης ο όμορφος ηγέτης ένιωσε να χάνει την αμμουδιά κάτω από τα πόδια του κι έτσι οι άντρες της φρουράς του αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στην ιδιωτική πισίνα όπου τα πλακάκια προσφέρουν καλύτερη ισορροπία και δεν τσουρουφλίζουν τις πρωθυπουργικές πατούσες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Κυριάκος μονολογούσε: “μα είναι δυνατόν; Πήγε ο Χαρδαλιάς κι έριξε lockdown στη Μύκονο για το σου κου που είχα κλείσει ελικόπτερο του στρατού να με πάει για να κάνω δια ζώσης έλεγχο στο Cavo Paradiso;”

Τις επόμενες στιγμές η αμήχανη σιωπή ήταν παραπάνω από εκκωφαντική. Καθόταν στην ξαπλώστρα ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο της πισίνας, αγνοώντας ακόμα και τον φουσκωτό μονόκερο που επέπλεε και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο κάλεσμα του.

Η κατάσταση του προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση ακόμα και στην Μαρέβα, η οποία πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν και πάλι κομψή φορώντας ένα διχτυωτό παρεό, μπικίνι με ριγέ, πουά κι εμπριμέ σχέδια καθώς και ένα δίχαλο στο δεξί πόδι κι ένα σανδάλι στο αριστερό για να κάνουν αντίθεση.

Προκειμένου να τον κάνει να νιώσει καλύτερα προσπάθησε να τον ταϊσει λίγο χαβιάρι μπελούνγκα, κάθε φορά όμως που το κουταλάκι πλησίαζε το στόμα του, εκείνος γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη πλευρά.

“Η Μύκονος είναι εκεί, δεν φεύγει. Θα πάμε μετά το lockdown” του είπε εκείνη όλο στοργή κι ο Κυριάκος, νιώθοντας ένα χιλιόγραμμο βάρους λιγότερο στο στήθος τους δέχτηκε να φάει μία κουταλιά για να μην της χαλάσει το χατίρι.

Μπορεί να την κατάπιε με δυσκολία, όμως η σφιχτή αγκαλιά που αντάλλαξαν αμέσως μετά ήταν αρκετή για να κολλήσουν όλα όσα είχαν σπάσει μέσα του.

 

 

Δες κι αυτά:

Όποιος καεί στον χυλό…

Liberteam

Απ’ τη Ζηνοβία τους αποκλεισμένους ποιος θα σώσει;

Liberteam

Κούλη εσύ super star

Liberteam

Ο Μητσοτάκης κόβει Facebook και Instagram κατά τις ώρες εργασίας

Mod

Ας αναλάβουν οι επαγγελματίες…

Liberteam

Πώς και δεν το είχε σκεφτεί αυτό ο Γκάντι;

Liberteam

Κούλης, ο -εγκεφαλικά- ανάπηρος

Liberteam

Αυτά είναι τα πραγματικά UFO που δεν θέλει να δεις η CIA

Δεν δαγκώνει

Liberteam

Κυριάκο, τον αντιπρόεδρο σου τον ρώτησες πριν το παίξεις ανθρωπιστής;

Mod

The legend

Liberteam

Αγάπη για την τηλεόραση μόνο

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More