STORIES Specials

Και μετά σας πείραξε αυτή που παντρεύτηκε ένα χαλί…

Είπαμε, η ζωή θέλει τρέλα αλλά υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Αυτός που παντρεύτηκε το μαξιλάρι του

Οι περισσότεροι έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με το μαξιλάρι μας. Πολλοί το κουβαλάνε μέρι και στις διακοπές τους αλλιώς δεν βολεύονται με την καμία. Ο νοτιοκορεάτης Lee Jin-gyu το 2010 αποφάσισε να το τερματίσει κι να το πάρει με παππά (ή σαολίν ή ότι άλλο έχουν εκεί πέρα) και με κουμπάρο.

Αυτή που δόθηκε στον πύργο του Άιφελ

Δεν ξέρουμε αν πήγε πόλεμο και επέστρεψε με μετατραυματικό στρες.  Αυτό θα ήταν μία καλή δικαιολογία για την Έρικα, μία πρώην στριατιωτικό από το Σαν Φρανσίσκο που το 2008 επισημοποίησησε την σχέση της με τον πύργο του Άιφελ αλλάζοντας, μάλιστα, το όνομα της σε Erika La Tour Eiffel.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει σπιτώσει κι ένα φράχτη, λογικά για να κάνει ξεπέτες όταν κωλύεται ο πύργος.

Αυτός που παντρεύτηκε μία κατσίκα

Στο Σουδάν ένας νόμος υπαγορεύει πώς αν κάποιος πάει με μία γυναίκα πρέπει ν αποκαταστήσει την τιμή της με τον να την παντρευτεί (Κρήτη έγιναν…). Ε, αυτός ο γαμάτος νόμος εφαρμόστηκε και στην περίπτωση του Τσαρλς Τάμπε το 2006 όταν πήγε και βάτεψε μία κατσίκα. Λογικό είναι. Σεξ είχαμε; Είχαμε. Θηλυκό η κατσίκα; Θηλυκό. Η υπόθεση κάλυπτε όλα τα προαπαιτούμενα. Μάλιστα ο γαμπρός αναγκάστηκε να δώσει και προίκα στον ιδιοκτήτη της κατσίκας!

Αυτή που παντρεύτηκε ένα χαλί

H 26χρονη Becky Cocks (που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι Ρεβέκα Κοκόρου ή Ρεβέκα Ψωλού) αποφάσισε να ενώσει την ζωή της με το χαλί της. Η ίδια είναι ήδη μάνα και έχει και χαλάκι εξώπορτας οπότε θεωρείται δύσκολο να θελήσει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά με το νέο άντρα της.

Αυτή που κάνει όργια με ότι την φωτίζει

Στα 33 της η Amanda Liberty Amanda Liberty αποφάσισε να ενδώσει στις πιέσεις του πολυέλαιου της και να πει το μεγάλο ναι. Επειδή όμως είναι και λίγο τσουλίτσα, του τα «φοράει» με το κηροπήγιο. Η κάρχια!

Αυτός που παντρεύτηκε μία πίτσα

Ένας άντρας στην νοτιοκεντρική Ρωσία παντρεύτηκε μία πίτσα. Πλάκα πλάκα, σε σχέση με όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι ότι πιο λογικό. Το ίδιο θα ίσχυε αν στην θέση της πίτσας είχαμε πιτόγυρο. Αγνός έρωτας.

Αυτή που παντρεύτηκε τις γάτες της

Φαίνεται πως η ταύτιση γατών και γεροντοκορίασης ήταν κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει η 48χρονη που το 2004 αποφάσισε να κάνει την κίνηση ματ: παντρεύτηκε τα γατιά της κι έκλεισε όλα τα στόματα. Το δε γεγονός, ότι δεν μιλάμε για γάμο με μία γάτα αλλά με δύο αυτομάτως σημαίνει ότι είχαμε και πολυσυντροφικό γάμο. Πόσο μπροστά!

Αυτή που παντρεύτηκε τον Μπογδάνο

I rest my case…

Δες κι αυτά:

Ο Μπογδάνος έπαθε… Βροχοπούλου γιατί υφίσταται μπούλινγκ

Liberteam

Και… γαμό τις φωτογραφίσεις

Liberteam

Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Liberteam

Πόστο στα λεωφορεία αναλαμβάνει ο Μπογδάνος για να δίνει τους υπεράριθμους επιβάτες

Liberteam

Ρε, μήπως ο Μπογδάνος έχει το ακαταλόγιστο;

Liberteam

Υπάρχει ελπίδα

Liberteam

Σε όλους μπορεί να συμβεί

Mod

O Μπογδάνος τερματίζει τα κοντέρ της εμετίλας (μη φας μπριάμ και το δεις)

Πριν και μετά το γάμο

Liberteam

Γλίτωσε και κάτι. Πάλι καλά…

Liberteam

Ακόμα και ο ΣΚΑΪ τρολάρει τον Μπογδάνο

Liberteam

Yolo και γιοάδες

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More