TROLLING

Μία ακόμα κιτς εμφάνιση για την Αχτσιόγλου

Μπορεί να ξεφορτωθήκαμε τις ενδυματολογικές επιλογές επιπέδου Σαββατιάτικης εξόρμησης στη λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου από την κυβέρνηση ωστόσο δεν έχουμε απαλλαγεί εντελώς από τις προσβολές στην αισθητική.

Τρανή απόδειξη η παρουσία της πάντα ατημέλητης Έφης Αχτσιόγλου που συνεχίζει ακάθεκτη να ντύνεται -ακόμα και στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο- σαν να το έσκασε για λίγο από την κομμούνα.

Είναι πραγματικά λυπηρό σε μία νέα πλέον εποχή όπου πλάι στον πεντάμορφο πρωθυπουργό μας φιγουράρουν λαμπερές γυναίκες όπως η fashion Editor Άννα Παναγιωταρέα, η conservative chic Λίνα Μενδώνη ή η alternative sexy Νίκη Κεραμέως, να υπάρχουν δευτεροκλασάτες παρουσίες στη Βουλή.

Προτείνουμε λοιπόν στην κυρία Αχτσιόγλου να συμβουλευτεί την ιέρεια του στυλ Μαρέβα Γκραμπόφσκι ώστε να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα της και να αλλάξει επιτέλους επίπεδο, που να ταιριάζει με τις νέες τάσεις και θα ενέκρινε με μεγάλη χαρά ακόμα κι ο Περίανδρος Πώποτας.

Στέλιο Πέτσα σου στείλαμε inbox το IBAN…

Δες κι αυτά:

10 φορές που η υπέρκομψη Μαρέβα ξεπέρασε την τελειότητα

Liberteam

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα…

Liberteam

Ποιος πίκρανε την υπέρκομψη Μαρέβα;

Liberteam

Αμαρτωλές καλόγριες και piercing στις μύτες για να γίνουν πιο ελκυστικά τα θρησκευτικά προτάσσει η Κεραμέως

Mod

Ποιος θα τολμούσε να σβήσει κάτι τέτοιο;

Liberteam

Μενδώνη – Λιγνάδης: Μία πονεμένη ιστορία

Liberteam

Που να βρεις το υπέρκομψο σανδάλι της Μαρέβας σε προσιτή τιμή

Liberteam

Je suis μέτριος

Liberteam

Γ@μημένη συνήθεια…

Liberteam

Επιχειρηματικά μυαλά

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More