TROLLING

Ποιος πίκρανε την υπέρκομψη Μαρέβα;

Από την πολιτική συντάκτρια και fashion blogger Αριστοτελία Πατώνη

Στην πρόσφατη επίσκεψη του πανέμορφου πρωθυπουργού μας στο Μαραθι, όλος ο γυναικείος πληθυσμός περίμενε πώς και πώς να μάθει τις φετινές τάσεις των μαγιό από τη θεά του στυλ Μαρεβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ωστόσο η απογοήτευση ήταν μεγάλη όταν είδαν ότι εκείνη έλειπε από το πλευρό του πρωθυπουργού μας.

Τα ερωτήματα ήταν πολλά μιας και το αχώριστο ζευγάρι σπάνια κάνει σόλο εμφανίσεις. Ωστόσο οι απαντήσεις ήταν άμεσες και οι λόγοι που έλειπε η υπέρκομψη σύζυγος του πρωθυπουργού προφανείς.

Η επιθετικότητα από διάφορα σκοτεινά κυκλώματα στο πρόσωπο της, μόνο και μόνο επειδή είναι μια γυναίκα με επιχειρηματικό πνεύμα, την οδήγησαν στην απόφαση να κάνει τη δική της διαμαρτυρία, αφήνοντας τις θαυμάστριες της ανενημέρωτες για τη νέα μόδα.

Όμως η μαχητικότητα για τα δικαιώματα των γυναικών που θέλουν να διεκδικούν μια θέση στον θαυμαστό κόσμο των επιχειρήσεων, προέχει. Έτσι η δαιμόνια Μαρεβα αποφάσισε να μην εμφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα δίπλα στον πρωθυπουργό γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έτσι θα προκαλέσει πλήγμα στο στυλ των Ελληνίδων που αντιγράφουν μετά μανίας τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Γνωρίζει ότι η επιρροή της σε αυτό τον τομέα θα πάρει διαστάσεις μπούμερανγκ για τη χώρα μιας και οι Ελληνίδες που δεν θα βλέπουν τι φορά το δικό τους fashion icon θα χαρακτηριστούν κακόγουστες, ωστόσο δεν έχει άλλη επιλογή.

Με την ελπίδα λοιπόν ότι για μια ακόμη φορά θα αγωνιστεί για τα γυναικεία δικαιώματα και θα κατατροπώσει τα σκοτεινά κυκλώματα που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα και όχι στις επιχειρήσεις και ότι ο αγώνας της θα είναι Νικηφόρος, πήρε αυτή την σκληρή απόφαση για απεργία κομψότητας. Θα μας λείψει…

Δες κι αυτά:

Ποιος θα τολμούσε να σβήσει κάτι τέτοιο;

Liberteam

Μία ακόμα κιτς εμφάνιση για την Αχτσιόγλου

Liberteam

Με έλλειψη Vitamin Sea διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Mod

10 φορές που η υπέρκομψη Μαρέβα ξεπέρασε την τελειότητα

Liberteam

Workaholic…

Liberteam

Αυτή είναι δουλειά

Liberteam

Που να βρεις το υπέρκομψο σανδάλι της Μαρέβας σε προσιτή τιμή

Liberteam

Γ@μημένη συνήθεια…

Liberteam

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα…

Liberteam

Ε, ρε χλίδες

Mod

Η πολιτική της ξαπλώστρας

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More