TROLLING

Με έλλειψη Vitamin Sea διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μεγάλος ντόρος γίνεται στο αριστερόστροφο tl επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται και σε κάποια παραλία.

Οι επικριτές του γοητευτικού πρωθυπουργού του καταλογίζουν ότι παραθερίζει ακόμα και την ώρα που μαίνονται καταστροφικές πυρκαγιές στην χώρα. Σημειώνουν δε, πώς στο Μάτι ήξερε να τρέχει για να κάνει σόου μιας και ήταν αντιπολίτευση.

Η αλήθεια όμως είναι αρκετά διαφορετική και οι πολιτικοί του αντίπαλοι που έχουν και υπεροπλία στα ΜΜΕ, φροντίζουν να την αποκρύπτουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές, λίγο καιρό μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, όπου ο όμορφος ηγέτης της αξιωματικής – τότε- αντιπολίτευσης έκανε αυτοψία στα καμένα, έκανε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις του. Εκεί φάνηκε πώς έχει σοβαρή έλλειψη βιταμίνης sea.

Οι γιατροί του τόνισαν πώς έχει μία σπάνια πάθηση εξαιτίας της οποίας επιβάλλεται κάθε χρόνο να κάνει τουλάχιστον 30 μπάνια στην θάλασσα καθώς ο οργανισμός τους δεν μπορεί να την αποθηκεύσει.

Ιατρικοί, είναι λοιπόν, οι λόγοι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθε ΣΚ οργώνει της παραλίες ανά την Ελλάδα.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πώς δεν κάνει ανέμελες διακοπές, όπως του καταλογίζουν οι κατσαπλιάδες. Ταυτόχρονα εργάζεται. Άλλωστε το είχε πει και πριν γίνει ΠΘ, ότι θα είναι κοντά στο λαό. Και τι πιο κοντινό στο λαό από τα μπάνια του λαού που γίνονται Σαββατοκύριακα;

Κυριάκο είσαι ένας από εμάς

Δες κι αυτά:

Στο τσακ προλάβαμε…

Liberteam

Εκσυγχρονίσου ρε Κούλη

Liberteam

Για δυνατούς λύτες

Liberteam

Ο Κούλης με τα δώρα

Liberteam

10 γαμάτες ιδέες αν έχεις το υπέρκομψα δασύτριχο κορμί του Κυριάκου

Mod

Δεν δαγκώνει

Liberteam

Μία ακόμη μέρα του το ζεύγος Μητσοτάκη ήταν φάμπιουλους

Liberteam

Νο χόουπ

Mod

Τραμπ… ουκισμός

Liberteam

Που το περίεργο;

Liberteam

Κυριάκο, τον αντιπρόεδρο σου τον ρώτησες πριν το παίξεις ανθρωπιστής;

Mod

Σαν δυο σταγόνες νερό

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More