Memes TROLLING

Πανέμορφος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

[Μετά το κρασάρισμα και την προσωρινή απώλεια καταφέραμε να επαναφέρουμε το ποστ που διεκδικεί το βραβείο Κούλιτζερ από θρύλους του είδους όπως Κοραή, Αυτά, Liberal klp]

Πανδημία, κρίση στον Έβρο, σκληρές διαπραγματεύσεις χωρίς ύπνο για δύο ημέρες στη σύνοδο κορυφής και νέα τουρκική πρόκληση. Δεν είναι λίγες οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε λίγους μόλις μήνες.

Εκείνος όμως, ως άγρυπνος φρουρός των συμφερόντων της πατρίδας βρίσκεται νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή κερδίζοντας τον θαυμασμό του 127% των Ελλήνων καθώς όχι μόνο δείχνει πυγμή αλλά καταφέρνει να διατηρεί όλο το μεγαλείο της γοητείας του.

Ενώ άλλοι πολιτικοί στην θέση του θα είχαν βγάλει έρπη, ο Κυριάκος καταφέρνει να είναι πανέμορφος και κομψός. Ένας πραγματικός σιμουλτανέ που σε πολλά διαφορετικά μέτωπα καταφέρνει να κερδίζει όλες τις παρτίδες βρίσκοντας παράλληλα και λίγο μεν αλλά ποιοτικό χρόνο για NETFILX.

Στα 52 του χρόνια καταφέρει να διατηρεί την αύρα του Αλέν Ντελόν που είχε όταν πρωτογνώρισε την ιέρεια του στυλ και μετέπειτα σύζυγο του Μαρέβα, αποφεύγοντας καταχρήσεις κι εξασκώντας ανελλιπώς το σώμα και το πνεύμα του.

Βέβαια, η σαγήνη που αποπνέει έχει και τα αρνητικά της καθώς γίνεται στόχος από ζηλόφθονες πολιτικούς και ομόλογους του στο εξωτερικό που δεν έχουν τα φόντα για να θαμπώνουν τον κόσμο με την λάμψη τους.

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χάνει το κουράγιο του και συνεχίζει απτόητος ως άλλος Μωυσής να οδηγεί τους Έλληνες μέσα στην έρημο μέχρι να φτάσουν στη γη της επαγγελίας.

Δες κι αυτά:

Το απόλυτο τεστ προσωπικότητας: Μάθε (με τρόμο) ποιος νεοδημοκράτης υποψήφιος είσαι

Που το περίεργο;

Liberteam

Τα δίνει όλα ο Κούλης

Liberteam

Δεν ξέρουν τα παιδιά, δεν ξέρουν…

Liberteam

Σαν δυο σταγόνες νερό

Liberteam

Κυριάκο σε νιώθουμε

Liberteam

Νο χόουπ

Mod

Αντετονμπούλο…

Liberteam

Εδώ Τζολί, εκεί Τζολί, που είναι η Τζολί;

Mod

Ο Μητσοτάκης κόβει Facebook και Instagram κατά τις ώρες εργασίας

Mod

Ας αναλάβουν οι επαγγελματίες…

Liberteam

Έκλεισε το νέο soundtrack της ΝΔ

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More