STORIES

Οι παντούφλες του Κασιδιάρη έγιναν γυναικείο trend

Από την μόδα έχουμε δει κατά καιρούς πολλά ανοσιουργήματα (15 χρόνια μετά κι ακόμα να ξεχάσω τα τσιγγάνικα πασούμια που πουλούσε κάνα κατοστάρικο ο Μπουρνάζος) αλλά τώρα το ξεφτίλισαν!

Θυμάσε το 2013, όταν ο βουλευτής που είναι όλο ναζί νάζι κι όλο χάρη συνελήφθη από τον φακό paparazzo σε παραλία; Τότε, αυτό που είχε προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν το τατουάζ σβάστικα (άλλωστε και η κουτσή Μαρία γνώριζε τις τάσεις του) αλλά οι παντόφλες του που θύμιζαν απομεινάρι της δεκαετίας του 80;

Αν όχι, δες…

Και ξαναδές…

 

Ε, λοιπόν, αυτό το πράμα που δεν δείχνει όμορφο ούτε σε άντρα, και o μοναδικός λόγος ύπαρξης του θα ήταν ως κατσαριδοσκοτώστρα,  κάποιος θεώρησε ότι θα έδειχνε ωραίο σε μία γυναίκα!

Και έβγαλε στο εμπόριο κάτι τέτοια…

Ο μόνος λόγος που δεν μπορούμε να ζητήσουμε τον δημόσιο ευνουχισμό μετά ανασκολοπισμού αυτού του τυπά (ή τύπισσας) είναι ότι βρέθηκαν γυναίκες που είπαν “Ουάου, τι ωραίο στυλ” και τώρα οι παντούφλες κοσμούν την παπουτσοθήκη τους δίπλα από τις γαλότσες!

Τέτοια εγκλήματα κατά της θηλυκότητας μόνο το κουμπί του Κιμ μπορεί να τα εξαλείψει…

Δες κι αυτά:

Αφού θα ψοφήσεις που θα ψοφήσεις, καν’ το τουλάχιστον με στυλ

Mod

Θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι

Liberteam

10 φορές που η υπέρκομψη Μαρέβα ξεπέρασε την τελειότητα

Liberteam

Σίγουρη επιτυχία

Liberteam

Αντιβασκανική μόδα

Liberteam

Άσε ρε γατάκι ντι Κάπριο…

Mod

Ανοιχτή επιστολή προς την Αρχιεπισκοπή: Σταματήστε να μας κλέβετε τη δουλειά!

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More