TROLLING

Το 57% θεωρεί τον Μητσοτάκη ιδανικό για νέο Τζέιμς Μποντ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο τους θρυλικού υπερπράκτορα Τζέιμς Μποντ, aka 007.

Τα ονόματα που έχουν πέσει κατά καιρούς στο τραπέζι είναι πολλά και εντυπωσιακά: Ίντρις Έλμπα, Τομ Χάρντι, Μάικλ Φασμπέντερ, Γιούαν Μακγκρέγκορ, Χένρι Καβίλ, Λουκ Έβανς και πολλοί άλλοι.

Η συζήτηση ανάβει ακόμα περισσότερο καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη προβολή της τελευταίας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Γκρεγκ. Μία ταινία που καθυστέρησε λόγω του covid-19.

Κι αυτή η καθυστέρηση φαίνεται πώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει η μεγάλη ανατροπή. Ήταν το διάστημα που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο άνθρωπος με τις χίλιες ιδιότητες, ικανότητες και προσωνύμια, είχε την ευκαιρία να δείξει όλο το εύρος των ικανοτήτων του.

Κυριολεκτικά έλαμψε τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό. Και δεν το λέμε εμείς. Το λένε όλα τα μεγάλα Μέσα όπως Πρώτο Θέμα, Liberal, Σκάι, Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας και άλλα.

Ο αιλουροειδής τρόπος που κινείται όταν δουλεύει, ο μπονβιβερίστικος τρόπος ζωής του τα τριήμερα, η ευθυτενής κορμοστασιά του, το ύψος του, το βλέμμα του που μαγνητίζει πιο πολύ κι απ’ ότι το τσιπάκι της pfizer τα πιρούνια, η ευφράδεια του στην αγγλική γλώσσα, η παιδεία του από το Χάρβαρντ που τον κάνει σχεδόν Βρετανό, η άνεση του να ταξιδεύει με ελικόπτερα και σκάφη…

Όλα αυτά τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Έτσι λοιπόν, όταν οι παραγωγοί έκαναν γκάλοπ ανάμεσα στους επικρατέστερους για το ρόλο ηθοποιούς, άφησαν στο τέλος ένα κουτάκι κενό ώστε οι fans να συμπληρώσουν την δική τους πρόταση.

Κι εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριολεκτικά σάρωσε.

Αρχικά οι παραγωγοί ταλαιπωρήθηκαν λιγάκι καθώς, όπως προείπαμε, ο Κυριάκος είναι γνωστός με πολλά ονόματα, συνεπώς τους πήρε λίγη ώρα να καταλάβουν τι εννοούσε ο κόσμος όταν έγραφε: Μωυσής, Σιμουλτανέ, Ηρακλής, Ironman, Τσιτάχ, Έλβις, Αλέν Ντελόν, Γκόμενος,Τσόρτσιλ, Φελπς.

Αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο με την πολύτιμη βοήθεια του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και παλιό τηλεστάρ των εκπομπών της Αννίτας Πάνια, Νίκου Ρωμανού, η τελική καταμέτρηση έδειξε ότι το 57% εκείνων που έλαβαν μέρος στο γκάλοπ, θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ιδανικό για να πάρει την σκυτάλη από τον Ντάνιελ Γκρεγκ.

Σημείωση: δεν προσμετρήθηκαν ονόματα όπως Γκαντέμης, Γκαντεμόσαυρος, Κατσικοπόδαρος που πιθανότατα να είχαν ανεβάσει κι άλλο το ποσοστό του ηγέτη μας.

Δες κι αυτά:

Η Νέα Δημοκρατία σε μαθαίνει τη δύσκολη λέξη της ημέρας

Ουπς… μαλακία παίχθηκε…

Mod

Αγάπη για την τηλεόραση μόνο

Μία ακόμη μέρα του το ζεύγος Μητσοτάκη ήταν φάμπιουλους

Liberteam

Οι ξένοι ηγέτες έπαθαν πλάκα με τον τρόπο που πίνει το εσπρεσάκι του ο Μητσοτάκης

Liberteam

Που το περίεργο;

Άγχος…

Mod

Κούλη, σώσε μας

Βολντεμόρτης

Ο πραγματικός τάφος του Αριστοτέλη

Mod

Μερακλαντάν

Ο Κούλης του λαού

Liberteam

Για δυνατούς λύτες

Βολντεμόρτης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More