TROLLING

Η πολιτική της ξαπλώστρας

Από την πολιτική συντάκτρια και fashion blogger Αριστοτελία Πατώνη

Oi αριστεροί στην Ελλάδα εξελίσσονται σε μάστιγα, ενώ ουσιαστικά υιοθετούν χωρίς ενοχές το lifestyle των αρίστων.

Αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται τόσο προκλητικός ρίχνοντας μαχαιριά κάτω από τη μέση στο δεξιό μπλοκ… Η είδηση ότι ετοιμάζεται για διακοπές στην Κεφαλονιά αντί να προτιμήσει ένα ερημονήσι, αποτελεί πρόκληση αλλά και έκδηλη απόδειξη ότι οι αριστεροί είναι αποφασισμένοι για κατά μέτωπο επίθεση σε όλους τους τομείς.

Το αρχικό δημοσίευμα αναφέρει ότι έκλεισαν με τη συμβία του Περιστέρα -αστεφάνωτη για να είμαστε ειλικρινείς- δύο ξαπλώστρες σε παραλία της Κεφαλονιάς. Οι αριστερές τους πεποιθήσεις δέχονται βαθύ πλήγμα αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι αριστεροί δεν επιτρέπεται να συχνάζουν σε κοσμικές παραλίες και ανοίγεται μέγιστο πολιτικό ζήτημα… αν ένας άριστος θελήσει να επισκεφθεί την ίδια παραλία όχι μόνο θα αναγκαστεί να συναγελαστεί μαζί τους, ή να κάνει μπάνιο μαζί τους στην ίδια θάλασσα, αλλά ενδέχεται να μη βρει ξαπλώστρα γιατί θα τις έχουν καταλάβει όλες οι ψηφοφόροι και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το θέμα αυτό που κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό πρέπει να γίνει συζήτηση στη Βουλή ώστε να τεθούν κάποιοι κανόνες σχετικά με το lifestyle της αριστεράς που θεωρεί ότι με τέτοιους ποταπούς τρόπους θα σαμποτάρει την κυβέρνηση μας.

Όταν επιστρέψει ο πρωθυπουργός μας από τις διακοπές του -δικαιωματικές καθώς το δεξιό lifestyle επιβάλλει διακοπές όλο το καλοκαίρι- θα είναι η πρώτη του μέριμνα να τεθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα σε διαβούλευση γιατί πολλοί ψηφοφόροι του κόμματος είναι στα κάγκελα επειδή βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να κάνουν διακοπές έχοντας γύρω τους βρομύλους αριστερούς.

Εν όψει εξελίξεων λοιπόν γιατί πάντα τα σοβαρά θέματα έχουν προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας…

Δες κι αυτά:

Τοπ γκα-γκαν

Liberteam

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Τσίπρα από τον ρακοσυλλέκτη των Λεγρενών

Liberteam

Ο μεγάλος τιμονιέρης

Liberteam

Με έλλειψη Vitamin Sea διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Mod

Κι αρμενίζαμε στα πέλαγα…

Mod

Εικόνες σκάνδαλο: ο Ιβάν Σαββίδης με βλήματα στα χέρια

Liberteam

Σημασία έχει η επικοινωνία κι όχι η ουσία

Mod

Μια φωτογράφιση-πολλά μηνύματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Mod

Ο καθένας με το λόγο του…

Liberteam

Τι βρήκε ο Κυριάκος πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες στου Μαξίμου

Mod

Δεν κρύβεται η χαρά

Mod

Ε, ρε χλίδες

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More