TROLLING GRID

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Τσίπρα από τον ρακοσυλλέκτη των Λεγρενών

Ο χλιδάτος βίος του κατά τα άλλα προστάτη του πόπολου Αλέξη Τσίπρα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τις μαρτυρίες του κυρίου Αγησίλαου που δραστηριοποιείται τα τελευταία 35 χρόνια ως ρακοσυλλέκτης στις περιοχές των Λεγρενών και του Σουνίου.

Όπως μας έχει διδάξει και η ιέρεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, Τατιάνα Στεφανίδου, τα απορρίμματα μπορούν να κρύβουν μοναδικά ντοκουμέντα για το lifestyle ενός ανθρώπου. Επειδή όμως θεωρείται κατακριτέο ένας δημοσιογράφος να ψάχνει τα σκουπίδια (άσε που βρομάνε κιόλας) θεωρήσαμε πιο δεοντολογικό να προσεγγίσουμε τον κύριο Αγησίλαο, ώστε να ρίξουμε πάνω όλη την ευθύνη.

Ασκώντας, λοιπόν, το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα έντιμα και με πάσα διαφάνεια, συναντηθήκαμε με τον γνωστό ρακοσυλλέκτη της περιοχής σε ψαροταβέρνα των Λεγρενών. Αν και στο πλαίσιο του ρεπορτάζ μας είχε εγκριθεί από την διεύθυνση του Libertin.gr ένα αρκετά υψηλό budget ώστε να του κάνουμε το τραπέζι, εκείνος σεμνός και ταπεινός όπως είναι περιορίστηκε να ζητήσει να τον κεράσουμε μόνο τσιπουράκι κι αυτό ξεροσφύρι.

Μετά από τρία καραφάκια κι αφού άρχισε να νιώθει πιο οικεία απέναντι μας (ντροπαλός γαρ απέναντι στα ΜΜΕ) ξεκίνησε τις συνταρακτικές του αποκαλύψεις.

“Βλέπεις τις κάλτσες που φοράω; Του Αλέξη είναι. Τις βρήκα στον κάδο. Σαν καινούργιες. Μόνο μία τρύπα εκεί που τρίβεται το νύχι του μεγάλου δαχτύλου είχαν…” μας λέει κάνοντας μας να αναρωτηθούμε πώς ένας άνθρωπος με τον πενιχρό μισθό βουλευτή αντί να μαντάρει τις κάλτσες τους τις πετάει. Είναι σπάταλος; Είναι ανίκανη η γυναίκα του να μπαλώσει μία τρύπα; Ερωτήματα που καίνε αλλά αμφιβάλουμε αν θα βρεθεί ποτέ κάποιος τολμηρός δημοσιογράφος να του τα θέσει κατάμουτρα.

Ο κύριος Αγησίλαος συνεχίζει: “Κάθε μέρα έβρισκα χάρτινες συσκευασίες από γάλα”. Στην ερώτηση μας αν ήταν σε μπλε κάδο η απάντηση του ήταν πραγματικά σοκαριστική “ΟΧΙ”. Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, ο άνθρωπος που ήθελε να προστατέψει τους κορμοράνους του Βοτανικού δεν κάνει ανακύκλωση.

Οι περιγραφές του κυρίου Αγησίλαου συνεχίζονται, αν και με λίγη δυσκολία λόγω ενός ξαφνικού λόξιγκα που τον ταλαιπωρεί. Κάτι που, όπως μας λέει το δημοσιογραφικό μας δαιμόνιο, πρέπει να οφείλεται στο ότι κάποιος τον σκέφτεται έντονα αυτή τη στιγμή. Ποιος ξέρει, ίσως οι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ να ενημέρωσαν τον Τσίπρα ότι μας μιλάει. Αλλά εμείς τολμάμε και συνεχίζουμε το ρεπορτάζ μας.

“Το πιο αστείο που βρήκα ήταν μία φωτογραφία του Μητσοτάκη με τρύπες σαν από βελάκια” ήταν η φράση που πραγματικά μας πάγωσε. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Τσίπρας έκανε βουντού στον πρωθυπουργό και πώς σε αυτό οφείλονται οι απανωτές ατυχίες που τον συνοδεύουν στο διάβα του από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας.

Επιτέλους η αλήθεια αρχίζει να λάμπει. Ο κύριος Αγησίλαος δεσμεύτηκε να ερευνήσει ακόμα πιο εξονυχιστικά και να μας προσκομίσει νέες, ακόμα πιο συνταρακτικές αποκαλύψεις αρκεί μέχρι τότε να μην έχει πεθάνει από κύρωση του ήπατος.

Δες κι αυτά:

Εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, καπετάνιο έχουμε

Mod

Από μικρός κορόιδο

Liberteam

Η πολιτική της ξαπλώστρας

Liberteam

Όταν ο Αλέξης έφαγε την σκόνη του Κυριάκου

Mod

Beat this pope

Admin

Τι βρήκε ο Κυριάκος πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες στου Μαξίμου

Mod

Δεν κρύβεται η χαρά

Mod

Κι αρμενίζαμε στα πέλαγα…

Mod

Βρε, τι μου θύμισες…

Mod

Μια φωτογράφιση-πολλά μηνύματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Mod

Μικρός που είναι ο κόσμος…

Liberteam

Τοπ γκα-γκαν

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More