TROLLING

Χύσανε… ιδρώτα οι γυναίκες στο Costa Navarinο με τον Κυριάκο

Με το newsbreak να φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού βραβείου Κούλιτζερ (γι αυτό το ποστ) είπαμε να βάλουμε λίγο ανταγωνισμό. Αν το κατακτήσουν να μην το έχουν κάνει με περίπατο, ρε παιδί μου. Να υπάρχει λίγο ενδιαφέρον.

Ξέρουμε, ο πήχης είναι πολύ ψηλά αλλά challenge accepted.

Έτσι στείλαμε τα λαγωνικά μας στο Costa Navarino όπου ο πεντάμορφος ηγέτης της πιο ζηλευτής χώρας της οικουμένης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαλαρώνει σαν ένας απλός θνητός Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ρεπορτάζ είχε δύο πλευρές. Την άλλη, που έχει και λίγο δράμα σας την περιγράψαμε σε προηγούμενο ποστ (δείτε εδώ).

Σε τούτη δω την ανάρτηση θα μιλήσουμε για την απαστράπτουσα παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο – κόσμημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino όπου όσο και να ονειρεύονται κάτι φτωχομπινέδες αριστεροί χρειάζονται δύο ζωές για να μαζέψουν λεφτά για δύο διανυκτερεύσεις. Γι αυτό και ζηλεύουν τον Κυριάκο που τυγχάνει τόσο μεγάλης αγάπης από μια ολάκερη χώρα που τον ζει και του εξασφαλίζει τις διακοπές που του αξίζουν μιας και είναι πορφυρογέννητος.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε το πολυτελές θέρετρο για τρίτη σερί τριήμερη ξεκούραση από τότε που δήλωσε πώς “οι πολίτες θα πάνε διακοπές η κυβέρνηση όχι”. Φυσικά, όπως τόνισε και η σαγηνευτική εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Αριστοτελεία Πελώνη (φήμες που τη θέλουν να πήρε τη θέση μόνο και μόνο γιατί το όνομα της ταιριάζει με την κυβέρνηση των αρίστων και τον τέλειο αρχηγό της, δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί), διακοπές πάει ως απλός πολίτης κι όχι ως πρωθυπουργός.

Αλλά κακά τα ψέματα, τίποτα το απλό δεν έχει αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος. Τι άνθρωπος; Ημίθεος και δεν λέμε περισσότερα μην μας κατηγορήσουν για πετσώματα κι άλλες τέτοιες αηδίες.

Πώς ήταν λοιπόν δυνατόν να μην μαγνητίσει όλα τα βλέμματα των θηλυκών και όχι μόνο; Κάτι το καλογυμνασμένο κορμί του, κάτι το απαράμιλλο σεξ απίλ του, έκαναν τις γυναίκες να αναστενάζουν βλέποντας τον από μακριά και ταυτόχρονα να φθονούν την Μαρέβα που τον έχει δικό της. Αν και καταλαβαίνουν πώς η κομψότητα της είναι ένα στοιχείο που καμιά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Όσοι δε ήταν ξένοι τουρίστες και δεν τον αναγνώρισαν (περίεργο μιας και όλος ο πλανήτης μιλάει γι αυτόν αλλά πάντα θα υπάρχουν ανενημέρωτοι γύρω μας) αναρωτιόντουσαν αν ήταν κάποιος ηθοποιός, κάποιος αθλητής, κάποιος fitness coach ή έστω ένας πυροσβέστης που μόλις ολοκλήρωσε μία ακόμα φωτογράφιση για το σέξι ημερολόγιο του σώματος.

Σε κάθε του βήμα ανέβαζε κι άλλο τη θερμοκρασία προκαλώντας χειμάρρους ιδρώτα. Δεν ήταν τυχαίο πώς όπου βρισκόντουσαν μαζεμένες τρεις-τέσσερις γυναίκες μύριζε σαν σε αστικό λεωφορείο σε ώρα αιχμής.

Πάντα τέτοια ηγέτη μας. Με όλη μας την καρδιά τα τριήμερα να γίνουν μόνιμο διακοπάρισμα.

Δες κι αυτά:

Δικαίωση

Liberteam

Κυριάκο σε νιώθουμε

Liberteam

Σημασία έχει η επικοινωνία κι όχι η ουσία

Mod

Είμαστε όλοι Κούλης

Mod

Πάλι σκ@#@ τα έκανε ο επικοινωνιολόγος

Liberteam

Αγάπη για την τηλεόραση μόνο

Liberteam

Ο Κυριάκος από τη Ναζαρέτ και τα θαύματα που θα αλλάξουν την Ελλάδα

Mod

Σαν άλλος Αϊζενχάουερ ο Κυριάκος βάζει σε κλοιό τον τουρκικό στρατό

Liberteam

Τραμπ… ουκισμός

Liberteam

Νο χόουπ

Mod

The right choices

Μπορεί να συμβεί και στο σόι σου

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More