Memes TROLLING

Σκοτεινές δυνάμεις μποϊκοτάρουν τον πανέμορφο Κυριάκο Μητσοτάκη

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ώρες μετά την ανάρτηση μας με τίτλο “Πανέμορφος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης” και το site έφαγε ένα γερό κρασάρισμα. Για να μπορέσει να το επαναφέρει ο τεχνικός μας αναγκάστηκε να καταφύγει στο back up της προηγούμενης ημέρας.

Έτσι το μόνο που απέμεινε να μας θυμίζει τον ύμνο στην πανεμορφότητα του Κυριάκου είναι το ακόλουθο screenshot από το favebook που αρκετοί τίμησαν με τις κοινοποιήσεις τους και τα δέοντα σχόλια σε γκρουπ όπως το Βαθύ Λούμπεν, το Things I hate κα. Θα θέλαμε κι ένα share στο Thank You Next αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.

Anyway, το τι ακριβώς συνέβη, μόνο ο μεγαλοδύναμος κι ο τεχνικός το ξέρουν.

Πάντως έχουμε βάσιμες υποψίες ότι πίσω από αυτό το χτύπημα της μοίρας κρύβεται η αχαλίνωτη ζήλια που κρύβουν για τον Κυριάκο όλοι εκείνοι που θα ήθελαν αλλά δεν μπορούν να φτάσουν το GNTM επίπεδο του.

Κυριάκο, δεν θα το βάλουμε κάτω. θα συνεχίσουμε μέχρι η γλίτσα που πατάμε να μας κάνει να προσπεράσουμε γίγαντες του είδους όπως το Liberal.

Μουμτζή, δεν θα ησυχάσουμε αν δεν φας την σκόνη μας.

Update
Μετά από ένα εξορκισμό και μία θυσία στην θεά της ομορφιάς Αφροδίτη καταφέραμε να επαναφέρουμε το αρχικό άρθρο. Δείτε το εδώ.

Δες κι αυτά:

Που το περίεργο;

Αυτό είναι το σχέδιο Κούλη ως ηγέτης της ΝΔ

Mod

Γελάει ο κόσμος

Βολντεμόρτης

Ο Μάρδας δίνει ιδέες στον Κούλη

Με τα μάτια να το λες…

Mod

Το βράδυ μετά την βιτρίνα…

Mod

Ανεμελιές

Βολντεμόρτης

Κυριάκο σε νιώθουμε

Ερχόμαστε

Βολντεμόρτης

Ο Κούλης την πίνει και δεν μας δίνει

Mod

Μπορεί να συμβεί και στο σόι σου

Βολντεμόρτης

MyMarket: ο υπάλληλος του μήνα

Βολντεμόρτης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More