TROLLING

Χύσανε… ιδρώτα οι γυναίκες στο Costa Navarinο με τον Κυριάκο

Με το newsbreak να φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού βραβείου Κούλιτζερ (γι αυτό το ποστ) είπαμε να βάλουμε λίγο ανταγωνισμό. Αν το κατακτήσουν να μην το έχουν κάνει με περίπατο, ρε παιδί μου. Να υπάρχει λίγο ενδιαφέρον.

Ξέρουμε, ο πήχης είναι πολύ ψηλά αλλά challenge accepted.

Έτσι στείλαμε τα λαγωνικά μας στο Costa Navarino όπου ο πεντάμορφος ηγέτης της πιο ζηλευτής χώρας της οικουμένης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαλαρώνει σαν ένας απλός θνητός Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ρεπορτάζ είχε δύο πλευρές. Την άλλη, που έχει και λίγο δράμα σας την περιγράψαμε σε προηγούμενο ποστ (δείτε εδώ).

Σε τούτη δω την ανάρτηση θα μιλήσουμε για την απαστράπτουσα παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο – κόσμημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino όπου όσο και να ονειρεύονται κάτι φτωχομπινέδες αριστεροί χρειάζονται δύο ζωές για να μαζέψουν λεφτά για δύο διανυκτερεύσεις. Γι αυτό και ζηλεύουν τον Κυριάκο που τυγχάνει τόσο μεγάλης αγάπης από μια ολάκερη χώρα που τον ζει και του εξασφαλίζει τις διακοπές που του αξίζουν μιας και είναι πορφυρογέννητος.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε το πολυτελές θέρετρο για τρίτη σερί τριήμερη ξεκούραση από τότε που δήλωσε πώς “οι πολίτες θα πάνε διακοπές η κυβέρνηση όχι”. Φυσικά, όπως τόνισε και η σαγηνευτική εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Αριστοτελεία Πελώνη (φήμες που τη θέλουν να πήρε τη θέση μόνο και μόνο γιατί το όνομα της ταιριάζει με την κυβέρνηση των αρίστων και τον τέλειο αρχηγό της, δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί), διακοπές πάει ως απλός πολίτης κι όχι ως πρωθυπουργός.

Αλλά κακά τα ψέματα, τίποτα το απλό δεν έχει αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος. Τι άνθρωπος; Ημίθεος και δεν λέμε περισσότερα μην μας κατηγορήσουν για πετσώματα κι άλλες τέτοιες αηδίες.

Πώς ήταν λοιπόν δυνατόν να μην μαγνητίσει όλα τα βλέμματα των θηλυκών και όχι μόνο; Κάτι το καλογυμνασμένο κορμί του, κάτι το απαράμιλλο σεξ απίλ του, έκαναν τις γυναίκες να αναστενάζουν βλέποντας τον από μακριά και ταυτόχρονα να φθονούν την Μαρέβα που τον έχει δικό της. Αν και καταλαβαίνουν πώς η κομψότητα της είναι ένα στοιχείο που καμιά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Όσοι δε ήταν ξένοι τουρίστες και δεν τον αναγνώρισαν (περίεργο μιας και όλος ο πλανήτης μιλάει γι αυτόν αλλά πάντα θα υπάρχουν ανενημέρωτοι γύρω μας) αναρωτιόντουσαν αν ήταν κάποιος ηθοποιός, κάποιος αθλητής, κάποιος fitness coach ή έστω ένας πυροσβέστης που μόλις ολοκλήρωσε μία ακόμα φωτογράφιση για το σέξι ημερολόγιο του σώματος.

Σε κάθε του βήμα ανέβαζε κι άλλο τη θερμοκρασία προκαλώντας χειμάρρους ιδρώτα. Δεν ήταν τυχαίο πώς όπου βρισκόντουσαν μαζεμένες τρεις-τέσσερις γυναίκες μύριζε σαν σε αστικό λεωφορείο σε ώρα αιχμής.

Πάντα τέτοια ηγέτη μας. Με όλη μας την καρδιά τα τριήμερα να γίνουν μόνιμο διακοπάρισμα.

Δες κι αυτά:

The right choices

Κυριάκο σε νιώθουμε

10 πιο πιστευτές οθόνες που θα μπορούσαν να βάλουν στον Κούλη μας

Mod

Με όραμα…

Βολντεμόρτης

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ευχήθηκες;

Το βράδυ μετά την βιτρίνα…

Mod

Έτσι θα τελειώσει τα Εξάρχεια

Βολντεμόρτης

Better safe than sorry

Βολντεμόρτης

Είναι ο Κούλης ο πιο cool τύπος στον πλανήτη;

Mod

The legend

Βολντεμόρτης

Στο τσακ προλάβαμε…

Βολντεμόρτης

Άγχος…

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More